Nina Táborská Krimi

Polícia už má v rukách vraha muža, ktorého telo bolo objavené ešte v stredu

V stredu popoludní prijala polícia oznámenie, že v jednom z bytov na ulici Jána Jonáša v Bratislave sa nachádza nehybné telo neznámej osoby. V byte sa nachádzal muž bez známok života, išlo o 59-ročného Bratislavčana.

Ilustračný obrázok k článku Polícia už má v rukách vraha muža, ktorého telo bolo objavené ešte v stredu
Zdroj: TASR

Podľa predbežného vyjadrenia ohliadajúceho lekára na mieste mal mŕtvy muž v dôsledku fyzického útoku ďalšej osoby upadnúť do bezvedomia, z ktorého sa už neprebral.

Polícia obvinila 29-ročného Bratislavčana, ktorého vypátrali a zaistili policajné hliadky ešte v stredu popoludní v jednom z pohostinských zariadení v Devínskej Novej Vsi.

Podľa doterajšieho vyšetrovania 29-ročného Dávida S. z Bratislavy vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV obvinil zo zločinu zabitia, pričom pre prokurátora už spracoval podnet na vzatie obvineného do vyšetrovacej väzby.

Ako nás informovala policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová,* „za uvedené protiprávne konanie hrozí v súlade s Trestným zákonom trest odňatia slobody na tri až osem rokov. Obvinený Bratislavčan bol už v minulosti niekoľko krát trestne stíhaný za majetkovú, drogovú a násilnú trestnú činnosť,“* vysvetlila Kurucová.

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM