Jakub Forgács Krimi

Polícia rozbehla pátranie po nezvestnom Milanovi (48): Nevrátil sa domov, telefón má nedostupný

Muži zákona žiadajú o pomoc pri pátraní po nezvestnom Milanovi Sirotovi (48). Podľa polície odviezol robotníkov na stavbu, odišiel na neznáme miesto a odvtedy sa neozval. Viete o ňom niečo?

Ilustračný obrázok k článku Polícia rozbehla pátranie po nezvestnom Milanovi (48): Nevrátil sa domov, telefón má nedostupný
Zdroj: TASR

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po Milanovi Sirotovi (48) zo Senca. „Muž je nezvestný od utorkového rána, keď z Nákovnej ulice v Bratislave odviezol autom robotníkov na stavbu do Rače. Odtiaľ potom odišiel na neznáme miesto,“ informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

„Posledný telefonický kontakt s menovaným bol realizovaný v utorok o 9:40, pričom od uvedenej doby je jeho mobilné telefónne číslo nedostupné,“ uviedla hovorkyňa. Muž sa podľa jej slov domov dosiaľ nevrátil a nepodal o sebe ani žiadnu správu.

Polícia po ňom preto začala pátrať. Nezvestný je vysoký 164 centimetrov, plnoštíhlej postavy, na hlave má plešinu a po bokoch krátke šedivé vlasy a fúzy. Muž má na pravom ramene tetovanie škorpióna s ornamentom, na pravej ruke vytetovaný kríž s ružencom a s Pannou Máriou, na ľavom ramene zase číslicu 3 s čínskym znakom a na ľavej ruke nápis Smilane Michaela. Na hlave má tiež jazvu o dĺžke približne 20 centimetrov. Popis jeho oblečenia nie je známy.

Muž jazdí na aute značky Ford Tranzit, bielej farby s bratislavským evidenčným číslom BA-765 ZM. „Taktiež s kabínou čierno-bielej farby, poškodenou krémovou plachtou a bočnými nádržami prestriekanými na zlatistú farbu,“ opísala hovorkyňa. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k vypátraniu nezvestného muža, môžu obyvatelia oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM