Krimi

Polícia pátra po mužovi, ktorý v máji zrazil na priechode pre chodcov ženu a z miesta odišiel

Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ku ktorej došlo v priebehu mesiaca máj na Galvaniho ulici v Bratislave. Vodič z miesta nehody ušiel.

Ilustračný obrázok k článku Polícia pátra po mužovi, ktorý v máji zrazil na priechode pre chodcov ženu a z miesta odišiel
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia pátra po doposiaľ neznámom vodičovi, ktorý ešte v máji zrazil na priechode pre chodcov na Galvaniho ulici v Bratislave ženu a z miesta činu ušiel. Polícia preto hľadá svedkov tejto dopravnej nehody. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Nehoda sa podľa hovorcu stala 14. mája o desiatej hodine na Galvaniho ulici, kde na riadne vyznačenom priechode pre chodcov došlo k zrážke auta a 40-ročnej ženy. „Po zrážke vodič z miesta ušiel, pričom žena utrpela zranenia, ktoré si vyžiadali jej hospitalizáciu,“ priblížil Szeiff.

Polícia žiada svedkov, ktorí videli v uvedenom čase a mieste priebeh a okolnosti tejto dopravnej nehody, aby sa osobne prihlásili na Odbore dopravných nehôd Krajského dopravného inšpektorátu so na Osvetovej ulici. Taktiež môžu políciu informovať telefonicky na čísle 09610 32 550, alebo na bezplatnom čísle 158.

Čítajte aj: Polícia hľadá muža, ktorý si prisvojil 300 eur z bankomatu

Ilustračný obrázok

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM