Tomáš Stupavský Krimi

Polícia pátra po mužovi, ktorý kradol elektroniku v obchodnom centre na Einsteinovej ulici

Polícia pátra po mužovi, ktorý 29. apríla kradol v obchode s elektronikou v obchodnom centre na Einsteinovej ulici. Krádežou spôsobil škodu 359 eur. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Ilustračný obrázok k článku Polícia pátra po mužovi, ktorý kradol elektroniku v obchodnom centre na Einsteinovej ulici
Zdroj: TASR

Muž zobral z výstavného regálu elektronicky zabezpečené balenie tovaru, ktoré obsahovalo jednu videokameru bielej farby, jeden priesvitný vodotesný obal, jeden upínací držiak čiernej farby a jeden napínací kábel čiernej farby. Tovar si potom vložil do tmavosivého ruksaku.

„Poverený príslušník Policajného zboru začal v tomto prípade trestné stíhanie pre prečin krádeže. V prípade preukázania viny hrozí za takéto protiprávne konanie trest odňatia slobody až na dva roky,“ dodala Mihalíková.

Muž mal oblečenú červenú bundu s kapucňou na zips, nohavice a svetlé tenisky, na krku slúchadlá modrej farby a na chrbte sivý ruksak. „Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k vypátraniu podozrivej osoby na fotografii, oznámte na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení,“ dodala policajná hovorkyňa.

Ilustračné foto.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM