Krimi

Policajti zachránili mladého Bratislavčana, ktorý chcel skočiť z mosta

Polícia mala mala rušnú noc. Zasahovať museli na jednom z bratislavských mostov. Mladý muž, ktorého zachránili sa im "odvďačil" agresívnym správaním.

Ilustračný obrázok k článku Policajti zachránili mladého Bratislavčana, ktorý chcel skočiť z mosta
Zdroj: TASR

Počas uplynulej noci zachránila hliadka policajného zboru (PZ) život 26-ročného Bratislavčana, ktorý chcel skočiť z jedného z mostov v Ružinove.

Odvďačil sa agresivitou

„Polícia krátko po 23:30 hod. prijala oznámenie o mladom mužovi, ktorý v blízkosti kruhového objazdu v blízkosti Šípovej ulice chce skočiť z mosta. Hliadka Oddelenia služobnej kynológie prišla na miesto, kde hodnovernosť tohto oznámenia potvrdila. Za zábradlím na moste stál muž, ktorý sa tohto zábradlia pridržiaval a zároveň sa nakláňal smerom k vode,“ informovala Bratislava24.sk hovorca polície Michal Szeiff.

Mladý muž bol nervózny, a tak hliadka PZ k mužovi pomaly pristupovala a súčasne s ním komunikovala. Po chvíli sa muž pustil, pričom v páde mu zabránili členovia hliadky, ktorý ho včas chytili a vytiahli ho spoza zábradlia.

Muž sa voči členom hliadky začal správať agresívne a kládol odpor, preto polícia musela použiť donucovacie prostriedky a založiť mu putá. Ukázalo sa, že ide o 26-ročného Bratislavčana. „Muž uvedeným zákrokom zranenia neutrpel, avšak za účelom vykonania vyšetrení bol privolanou rýchlou zdravotníckou pomocou prevezený do jednej z bratislavských nemocníc,“ doplnil Szeiff.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM