Jakub Forgács Krimi

Policajti v kraji si na nás opäť posvietia: V tento deň treba byť za volantom obzvlášť opatrný!

Muži zákona pokračujú v kontrolách. Tentokrát sa do akcie zapoja nielen dopravní policajti, ale aj príslušníci poriadkovej a železničnej polície. Pozrite, v ktorý deň zaostria na Bratislavský kraj.

Ilustračný obrázok k článku Policajti v kraji si na nás opäť posvietia: V tento deň treba byť za volantom obzvlášť opatrný!
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Vodiči musia v piatok 27. júna počítať na cestách v Bratislavskom kraji s osobitnou policajnou kontrolou. Zameraná bude na ochranu detí a mládeže v posledný deň školského roka.

Do kontroly sa zapoja nielen príslušníci dopravnej, ale aj poriadkovej a železničnej polície, informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Sústredia sa na rýchlosť, alkohol za volantom a ďalšie faktory, ktoré sú príčinami vážnych dopravných nehôd v blízkosti priechodov pre chodcov, škôl, zástavok MHD a vlakových staníc.

„Aj touto cestou polícia vodičov opätovne dôrazne žiada, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky, správali sa zodpovedne, ohľaduplne a predišli tak neželaným a tragickým udalostiam na cestách,“ doplnil Szeiff.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM