Maros Palesch Krimi

Policajti budú opäť v strehu

Bezpečnostné opatrenia v súvislosti s konaním sa futbalového zápasu medzi mužstvami ŠK Slovan Bratislava – FC Spartak Trnava

V súvislosti s konaním sa futbalového zápasu jesennej časti Corgoň ligy medzi mužstvami ŠK Slovan Bratislava a FC Spartak Trnava pripravilo Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave opatrenia bezpečnostného charakteru. Cieľom týchto opatrení je zabezpečiť ochranu verejného poriadku, ochranu života, zdravia a majetku občanov, plynulosť a bezpečnosť cestnej premávky pred, počas a po ukončení futbalového zápasu na území hlavného mesta Bratislavy.

Vodiči by mali rátať s určitými dopravnými obmedzeniami. Tie budú orientované predovšetkým na okolie štadiónu na Pasienkoch. V nedeľu v čase od 14.00 hod až do ukončenia bezpečnostných opatrení nebude možný vjazd pre motorové vozidlá na hlavné parkovisko pri štadióne na Pasienkoch od Trnavskej cesty. Priestor bude vyhradený pre motorové vozidlá a autobusy fanúšikov hostí. Počas presunu fanúšikov treba rátať s čiastočnými dopravnými obmedzeniami, budeme reagovať operatívne, na základe vývoja dopravno-bezpečnostnej situácie.

Čo sa týka samotného futbalového stretnutia, je označený ako rizikový zápas aj zo strany klubu FC Spartak Trnava, taktiež aj ŠK Slovan Bratislava.

Do bezpečnostných opatrení je nasadených niekoľko stoviek policajtov z radov poriadkovej, dopravnej, kriminálnej polície,taktiež policajti z oddelenia služobnej kynológie. Spolupracovať budeme s Mestkou políciou a Železničnou políciou.V prípade narušenia verejného poriadku sme pripravení použiť potrebné sily a prostriedky na jeho obnovenie. Zároveň občanov žiadame, aby sa riadili pokynmi polície. Veríme, že fanúšikovia prídu do Bratislavy pre športový zážitok a nie za iným účelom.

Zdroj: KR PZ Bratislava, Tatiana Kurucová

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM