Správy

Policajti budú dohliadať na verejný poriadok na cintorínoch počas sviatkov

Mestská polícia bude dohliadať na bezpečnosť a verejný poriadok na cintorínoch a v ich blízkom okolí počas blížiaceho sa Sviatku všetkých svätých a Pamiatky zosnulých.

Ilustračný obrázok k článku Policajti budú dohliadať na verejný poriadok na cintorínoch počas sviatkov
19
Galéria
Zdroj: TASR

„Už od najbližšieho víkendu me posilnili výkon služby v okolí cintorínov, a to počas dňa aj počas noci,“ Bratislava24.sk informuje hovorkyňa mestskej polície Ľubomíra Miklovičová.

Mestská polícia upozorňuje občanov, aby boli v týchto dňoch pri návštevách cintorínov opatrní a nenechávali svoje osobné veci mimo dohľadu. Najmä voľne položené kabelky a tašky pri úpravách hrobových miest. Taktiež nie je vhodné nechávať v zaparkovaných vozidlách osobné a cenné veci tak, aby boli viditeľné.

Dohliadnu aj na situáciu na parkoviskách

„V prípade, že spozorujete osoby, ktoré sa správajú podozrivo, neváhajte sa obrátiť na mestských policajtov, prípadne kontaktujte mestskú políciu na linke 159,“ informuje Miklovičová.

Mestskí policajti budú dohliadať aj na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky. „V prípade naplnenia parkovísk pri cintorínoch budeme odkláňať dopravu na iné parkoviská. Žiadame občanov, aby rešpektovali pokyny polície. Mestská polícia odporúča občanom, aby na dopravu na cintoríny, v prípade možnosti, využili prostriedky mestskej hromadnej dopravy,“ dodala hovorkyňa.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM