Tlačové správy

Poďte tráviť víkend s ebajkom: Testovacie jazdy v meštianskom pivovare aj výlety v Karpatoch

V areáli Bratislavského meštianskeho pivovaru sa cez víkend 23.-24. apríla 2016 uskutočnia testovacie jazdy a prezentácie elektrobicyklov, ktorú v plnej miere pripraví a zastreší najväčšie obchodno-servisné centrum ebajk - Svet elektrobicyklov.

Ilustračný obrázok k článku Poďte tráviť víkend s ebajkom: Testovacie jazdy v meštianskom pivovare aj výlety v Karpatoch
Zdroj: Dnes24.sk

Skúsenosť je neprenosná, tak si poďte skúsiť a vyvrátiť mýtus, že elektrobicykle sú len pre lenivých a starých. Naopak zmeňte drinu, ktorú má málokto rád na športovú zábavu.

V záhrade meštianskeho pivovaru

Prezentácia bude spojená s testovacími jazdami mestských, crossových i horských ebajkov v rámci záhradného areálu. Všetci návštevníci pivovaru na Dunajskej 21 si môžu v sobotu a nedľu od 11:00 hod. vypočuť výklad o princípe fungovania elektrobicyklov, štyroch možnostiach asistencie motora, o životnosti a dobíjania baterky, údržbe.

Víkendy s rodinou a priateľmi

Týmto víkendom to nekončí. Ak Vás elektrobicykel nadchne, ebajkové centrum na Račianskej je nielen predajné miesto, ale aj požičovňa. To znamená, že ktorýkoľvek deň, víkend môžete ako rodina, priatelia, známi tráviť spolu čas napríklad výletom v Karpatoch, ale nebudete medzi sebou cítiť výkonostný rozdiel. S asistenciou motorov a bateriek Bosch alebo Yamaha všetci budete vládať a s úsmevom zvládnete celodenný výlet alebo jazdu.

Vzťahy na prvom mieste

Ebajk tiež vyzýva aktívnych trénovaných cyklistov, aby vzali na svoj pravidelný sobotňajší či nedeľňajší výjazd aj svoju rodinu. Vďaka elektrobicyklom ich s úsmevom budú sprevádzať najbližší a upevnia si tak svoje vzťahy. Bez únavy, bez pripomienok, sťažností. Deti sa navyše cez technológie nevzdávajú svojho milovaného elektronického sveta a môžu súperiť s otcami aj v kopcoch. Čisté rodinné zdieľanie radosti zo športu s asistenciou.

Ebajk požičovňa a ebajk centrum na Račianskej 77 v Bratislave má pre záujemcov niekoľko tipov, ako doplniť domáce cyklozázemie alebo čo si požičať:

Deti

Prvú kategóriu detských elektrobicyklov sú tie, ktorých rýchlosť je limitovaná do 20 km/h. Sú to elektrobicykle pre deti od 8 rokov a majú výborné jazdné vlastnosti na 24″ kolesách. Druhú kategóriu Junior elektrobicyklov je kategória, ktorú označujeme ako prechodnú do „dospeláckych“ čísel. Znamená to, že motor už asistuje do rýchlosti 25 km/h, čiže rovnako ako u veľkých ebajkov, ale rámy a kolesá (24, 26 a 27,5“) sú prispôsobené menším výškam tinedžerov, tzn. okolo 155 cm.

Tip pre dieťa: Haibike HardFour RX
Dynamický JUNIOR horský ebajk s pevným zadným rámom. Geometria ladená pre mladého objaviteľa terénu už od 8 rokov.

Tip pre dámu: Haibike SDURO Hardfife SL
Krásny ružovo-biely horský ebajk, ideálne skombinovaný (pomer cena/kvalita) pre náročné víkendové jazdkyne.

Rozumný tip pre hlavu rodiny: Haibike SDURO Hardnine SL
Pohodlný horský ebike vhodný najmä na cyklotúry so správnym pomerom výkon/cena. S ním spoznáte základné benefity ebajkov a zažijete veľa zábavy bez veľkej driny.

Kontakty:
ebajk – Svet elektrobicyklov, predajňa, požičovňa a servis ebajkov, Račianska ul. 77, Bratislava, tel.: +421 901 771 107, www.ebajk.sk, FB stránka: ebajk.sk

Otváracie hodiny:
Po-Pia: 10:00 – 19:00
So: 9:00 – 13:00
Ne: Zatvorené

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Poďte tráviť víkend s ebajkom: Testovacie jazdy v meštianskom pivovare aj výlety
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM