Krimi

Podpaľač opäť vyčína? Polícia vyšetruje požiar štyroch áut z jednej noci

Polícia vyšetruje okolnosti požiaru štyroch motorových vozidiel, ku ktorému došlo v sobotu okolo jednej hodiny ráno na Belinského ulici v Bratislave. Informovala o tom Tatiana Kurucová, bratislavská policajná hovorkyňa.

Ilustračný obrázok k článku Podpaľač opäť vyčína? Polícia vyšetruje požiar štyroch áut z jednej noci

„Vzniknutý požiar hasiči lokalizovali, policajti miesto zabezpečili a vykonali všetky potrebné neodkladné a neopakovateľné úkony. Privolaný zisťovateľ príčin požiarov sa k presnej príčine požiaru na mieste vyjadriť nevedel, cudzie zavinenie teda nevylúčil,“ informovala Kurucová.

Podľa polície ako prvé malo začať horieť motorové vozidlo Peugeot Partner s dunajskostredským evidenčným číslom, od ktorého sa chytili tri vedľa zaparkované autá Fiat Doblo, Suzuki Swift a Škoda Roomster. „Vozidlá Peugeot Partner a Fiat Doblo zhoreli do tla,“ povedala Kurucová.

Spoločnosti so sídlom v okrese Dunajská Streda, ktorej patril Peugeot Partner, vznikla škoda vo výške 20-tisíc eur, pri vozidle Fiat Doblo si jeho majiteľ výšku spôsobenej škody odhadol na sumu 3-tisíc eur. Na aute Suzuki Swift došlo k poškodeniu jeho pravej strany, odhadnutá výška škody je 1500 eur, na vozidle Škoda Roomster sa poškodila jeho ľavá strana, škodu odhadli na 2-tisíc eur.

„V tejto súvislosti bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci. Presné príčiny a okolnosti, za akých k požiaru vozidiel došlo, sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania,“ uzavrela Kurucová.

Foto: Ilustračné.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM