Nina Táborská Samospráva

Podeľte sa o svoje zážitky: Petržalka spustila novú elektronickú knihu návštev

Petržalka má množstvo atraktívnych miest, ktoré navštevujú ľudia nielen zo Slovenska. Elektronická kniha návštev poskytne priestor, v ktorom sa môžete podeliť o svoje pocity a zážitky napríklad z návštevy jedinečného Petržalského rozária, prípadne bunkra „BS-8 Petržalka–Kopčany“.

Ilustračný obrázok k článku Podeľte sa o svoje zážitky: Petržalka spustila novú elektronickú knihu návštev
Zdroj: TASR

Bratislavská mestská časť Petržalka rozšírila ponuku služieb na svojom webe o tzv. elektronickú knihu návštev. Tá predstavuje priestor, v ktorom sa návštevníci môžu podeliť o svoje pocity a zážitky z návštevy jedinečného Petržalského rozária, prípadne bunkra „BS-8 Petržalka–Kopčany“. Svoje zážitky vrátane fotiek môžete prostredníctvom mobilných zariadení zaslať na web stránku, kde je pre tento účel vytvorená špeciálna rubrika.

„Petržalka má množstvo atraktívnych miest, ktoré navštevujú ľudia nielen zo Slovenska. Budeme radi, ak sa o svoje pocity podelia s ostatnými ľuďmi, a preto sme vytvorili túto špeciálnu rubriku. Ak sa stretne so záujmom ľudí, sme pripravení ju ďalej rozširovať,“ povedal starosta Petržalky Vladimír Bajan.

Elektronická kniha návštev je pilotne zriadená pre návštevníkov Petržalského rozária, ktoré mestská časť pred rokom obnovila po 80 rokoch. Celú plochu okolo sochy Janka Kráľa pokrýva farebné spektrum červených, žltých, ružových, oranžových a bielych ruží, ktoré spríjemňuje prechádzku parkom a posedenie s priateľmi, rodinou a deťmi.

Služba je tiež k dispozícii návštevníkom Bunkra BS–8 Petržalka–Kopčany, ktorý sa nachádza tesne pri hranici s Rakúskom a je súčasťou histórie 2. svetovej vojny. Pre návštevníkov ponúka kontakt s vojenskou atmosférou neslávnej minulosti.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM