Krimi

Pod obytným domom v Ružinove našli mŕtvu ženu

Žena utrpela pádom z jedného z poschodí obytného domu zranenia, ktorým na mieste aj napriek snahe privolanej RZP podľahla.

Ilustračný obrázok k článku Pod obytným domom v Ružinove našli mŕtvu ženu
Zdroj: Ilustračné foto

Polícia vyšetruje okolnosti nálezu tela ženy, ktorá pravdepodobne pádom z jedného z poschodí obytného domu na Jégeho ulici utrpela ťažké zranenia.

Smrteľný pád

„Hliadka Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II bola včera okolo 21:00 hod. vyslaná k prevereniu oznámenia o náleze tela ženy, ktoré sa nachádza v blízkosti jedného z obytných domov na Jégeho ulici v Bratislave. Hliadka hodnovernosť tohto oznámenia preverila a potvrdila, pričom na mieste bolo zistené že sa jedná o 35-ročnú ženu,“ Bratislava24.sk informoval Michal Szeiff, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Žena utrpela pádom z jedného z poschodí obytného domu zranenia, ktorým na mieste aj napriek snahe privolanej RZP podľahla. Na príslušnom útvare Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II je v tejto súvislosti vedené trestné stíhanie vo veci nedbanlivostného prečinu usmrtenia. Bližšie okolnosti sú v súčasnej dobe predmetom vyšetrovania.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM