Tomáš Stupavský Krimi

Pod mostom Lafranconi došlo k vážnej dopravnej nehode. Vodič auta skončil prevrátený na koľajisku

V stredu ráno sa pod mostom Lafranconi stala vážna dopravná nehoda, pri ktorej ušiel hrobárovi z lopaty 27-ročný vodič osobného automobilu značky Škoda Octavia, ktorý skončil so svojím vozidlom prevrátený na koľajisku.

Ilustračný obrázok k článku Pod mostom Lafranconi došlo k vážnej dopravnej nehode. Vodič auta skončil prevrátený na koľajisku
Foto: Tomáš Stupavský / Zdroj: Dnes24.sk

Ako uvádza portál pluska.sk vodič auta dostal údajne cukrovkový záchvat a následne odpadol. Nakoniec skončil so svojim autom prevrátený na koľajisku.

Podľa polície vodič pravdepodobne neprispôsobil jazdu vozidla situácií v premávke a vyšiel s vozidlom cez výškovo oddelený obrubník na koľajisko MHD. Následne došlo k nárazu vozidla do elektrického stožiaru a prevráteniu vozidla. Prítomnosť alkoholu v dychu vodiča nebol zistený.

„Vodič bol prevezený do jednej z bratislavských nemocníc k ošetreniu. Dopravnou nehodou bola spôsobená celková škoda vo výške cca. 10.500 ,– €. Presné príčiny ako aj okolnosti nehody sú v súčasnosti predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," uviedol hovorca KR PZ v Bratislave Michal Szeiff

Z dôvodu dopravnej nehody došlo k výluke električiek z Dúbravky do centra v oboch smeroch a bola zabezpečená náhradná autobusová doprava.

„Dopravná nehoda sa stala o 8:26. Osobné motorové vozidlo jazdiace pod mostom Lafranconi skončilo v koľajisku. Nedošlo k zrážke s električkami, avšak predpokladá sa, že dôsledky dopravnej nehody budú záchranné zložky odstraňovať najmenej dve hodiny,“ informovala hovorkyňa DPB Adriana Volfová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM