Aktualizované Alexandra Húsková Krimi

Počas protestu nedošlo k výtržnostiam, zadržali iba niekoľko osôb bez dokladov

Situácia v Bratislave bola počas Pochodu proti islamizácii pokojná. Oproti búrlivému júnovému pochodu k výtržnostiam tentokrát nedošlo, k pokojnému priebehu a poslušnosti vyzývali pochodujúcich aj organizátori. Polícia sprevádzala dav po celú dobu, zamedzila aj ich príchodu na koncert.

Ilustračný obrázok k článku Počas protestu nedošlo k výtržnostiam, zadržali iba niekoľko osôb bez dokladov
Foto: Alexandra Húsková / Zdroj: Dnes24.sk

Príslušníci Policajného zboru v súvislosti s prijatými bezpečnostnými opatreniami situáciu počas verejného zhromaždenia na námestí SNP, ako aj podujatia na Hviezdoslavovom námestí monitorovali.

K použitiu donucovacích prostriedkov zo strany zasahujúcich príslušníkov Policajného zboru nedošlo.

Prečítajte si ako to vyzeralo v Bratislave: Minúta po minúte: Káva zadarmo, zbierka pomoci aj petícia za zabránenie príchodu imigrantov. Tak to aktuálne vyzerá v Bratislave

„Pred aj počas priebehu, alebo po skončení verejných zhromaždení sme nezaznamenali prípady narušenia verejného poriadku, prípadne páchanie protiprávnej činnosti,“ vyjadril sa Michal Szeiff, hovorca KR PZ.

V priebehu verejného zhromaždenia bola jedna osoba predvedená na príslušné oddelenie Policajného zboru, nakoľko nevedela preukázať svoju totožnosť.

V čase krátko po 18.00 hodine boli v blízkosti bývalých kasární na Továrenskej ulici v Malackách obmedzené na osobnej slobode tri osoby.

Tie nevedeli hodnoverným spôsobom počas kontroly preukázať svoju totožnosť hliadke a boli predvedené na príslušný útvar Policajného zboru.

Prečítajte si viac o modulovom mestečku v Malackách: Mobilný tábor v Malackách nie je určený pre migrantov. Preveruje schopnosti Slovenska prijať ľudí v núdzi

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM