Rôzne

Počas nasledujúcich dní počítajte s niekoľkými dopravnými obmedzeniami

Z dôvodu servisnej uzávierky tunela Sitina a 70. ročníka národného behu Devín – Bratislava musíme počítať s niekoľkými dopravnými obmedzeniami.

Ilustračný obrázok k článku Počas nasledujúcich dní počítajte s niekoľkými dopravnými obmedzeniami
4
Galéria
Zdroj: TASR

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave upozorňuje vodičov na dopravné obmedzenia, s ktorými je potrebné počítať počas nasledujúcich dní na území Bratislavského kra­ja.

Uzávierka tunela

Z dôvodu servisnej uzávierky tunela Sitina dôjde v piatok 7. apríla v úseku Lamačskej cesty – Staré Grunty vrátane tunela Sitina v čase od 22:00 hod. do 10:00 hod. nasledujúceho dňa; v sobotu 8. apríla od 21:00 hod. do 09:00 hod. nasledujúceho dňa; v nedeľu od 22:00 hod. do 04:00 hod. nasledujúceho dňa k úplnému uzavretiu ľavého aj pravého jazdného pruhu. Odklon premávky bude vedený na mestské komunikácie v smere na Patrónku a v smere na Polianky.

Národný beh

Z dôvodu konania sa 70.ročníka národného behu Devín – Bratislava, si v nedeľu organizácia dopravy na cestách hlavného mesta vyžiada nasledovné dopravné obmedzenia:

  • od 08:00 hod. dôjde k zastaveniu dopravy na Devínskej ceste v smere od mesta
  • od 08:00 hod. dôjde k zastaveniu dopravy na ceste z Devínskej Novej Vsi
  • v čase od 09:30 hod. dôjde k zastaveniu dopravy aj v úseku Kremeľskej ulice, Devínskej cesty ako aj na obslužných komunikáciách v obci Devín
  • v čase od 08:00 hod. do 13:00 hod. dôjde k uzavretiu úseku Nový most – Šafárikovo nám.
  • v čase od 09:45 hod. bude uzatvorený neprejazdný pravý jazdný pruh Botanickej ulice v smere do centra mesta a Nábrežia arm. gen. Ľ. Svobodu.

    V súvislosti s uvedenými dopravnými obmedzeniami polícia žiada vodičov, aby sa pri prejazde uvedenými úsekmi riadili príslušným dopravným značením, aby zvýšili svoju pozornosť, prípadne na prejazd využili v rámci možností iné trasy.

Deň modranských pivníc

Bratislavský samosprávny kraj pripravil pre návštevníkov sobotňajšieho podujatia v Modre dva mimoriadne spoje. Návštevníci sa tak z modranského námestia dostanú do Bratislavy aj v čase 22:15 hod. a 22:30 hod.. Do Trnavy pôjde posledný spoj zo zastávky Modra obchodný dom o 22:25 hod. Posledný okruh kyvadlovej dopravy ( Modra-Kráľová-Harmónia) pôjde o 22:00 hod. z prvej zastávky (pri kine), bude končiť v Šenkviciach, odkiaľ pôjde o 22:54 hod. vlak do Bratislavy.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM