Rôzne

Počas Dňa rodiny v Medickej záhrade vás čaká manželská kaviareň aj atrakcie pre deti

Manželská kaviareň i atrakcie pre deti čakajú na návštevníkov Medickej záhrady v Bratislave. Počas dnešného popoludnia tu prebieha podujatie s názvom Deň rodiny.

Ilustračný obrázok k článku Počas Dňa rodiny v Medickej záhrade vás čaká manželská kaviareň aj atrakcie pre deti
Zdroj: TASR

„Cieľom tohto dňa je oslavovať rodinu ako takú,“ uviedla spolukoordinátorka Dňa rodiny Martina Belejová. Toto podujatie je súčasťou už 7. ročníka celoslovenského projektu Deň rodiny, ktorý sa uskutočňuje aj v ďalších slovenských mestách. Mottom podujatia je „Aby deti otca mali, aby mali mamu…, Príď to povedať nahlas!“

V Medickej záhrade sa toto podujatie uskutočňuje už druhýkrát. Podľa Belejovej najzaujímavejšou aktivitou je manželská kaviareň.

„Je to v podstate miesto, kde môžu manželia na chvíľočku odložiť svoje deti do takej detskej služby a kde môžu stráviť chvíľu čas iba tak, pri kávičke, pri koláčiku. Ponúkneme im rôznu literatúru, čo sa týka manželstva alebo nejakého poradenstva,“ priblížila. Pre rodiny je napríklad pripravený aj fotobox.

Projekt Deň rodiny na Slovensku organizuje Fórum kresťanských inštitúcií (FKI). Podujatia sa uskutočňujú vo viacerých mestách na Slovensku počas májových a júnových víkendov.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM