Tlačové správy

Pobyt Body Reform vo Wellness Patince prináša zdravú stravu, cvičenia a relax

Jesenné obdobie s krátkymi dňami, daždivým počasím a únavou si môžete spestriť a zároveň nabrať novú energiu, očistiť sa a naštartovať organizmus. Stačí k tomu zdravá strava s použitím surovín Norbi Update, pohyb a relax pod dohľadom odborníkov.

Ilustračný obrázok k článku Pobyt Body Reform vo Wellness Patince prináša zdravú stravu, cvičenia a relax
Zdroj: Dnes24.sk

Toto všetko budete mať k dispozícii počas, v poradí druhého, víkendového špeciálneho pobytu Body Reform vo Wellness hoteli v Patinciach. V dňoch 19. – 21. septembra 2014 vás tu privítajú odborníci s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti stravovania, fitness a osobného poradenstva v rámci zlepšenia kvality života.

Po lete sa potrebujete opäť koncentrovať v práci, rýchlo nabehnúť na zvýšenú fyzickú aktivitu a intelektuálny výkon. Iba zdravý človek môže dobre odolávať zmenám počasia a zvýšenej záťaži. Podľa odborníkov, zdravie dosiahnete správnou výživou, rovnakou dobou spánku, pohybom vo všetkých formách a efektívnym hospodárením s časom vrátane predchádzania časovému stresu. Ak sa chcete dozvedieť viac, hľadáte životnú cestu, vyliečenie z dlhej choroby, alebo sa potrebujete len dobiť energiou pred náročnejšími pracovnými týždňami, zverte sa do rúk expertov, ktorý vám ušetria čas a často aj peniaze premárnené hľadaním toho správneho životného štýlu. Keďže všetky zmeny v živote sa odzrkadľujú na vnútornom stave organizmu, skúste začať zdravým stravovaním, primeraným pohybom a nezabúdajte na pravidelný relax na tele aj duši. Telesná a duševná rovnováha sú totiž na nezaplatenie.

Špecialista na zdravú výživu Norbi Update Ivan Gallo k tomu hovorí: „V pobytovom balíčku Body Reform vo Wellness hoteli v Patinciach je ako základ vyvážená strava vo forme plnej penzie a škola varenia s použitím surovín Norbi Update. Profesionálna cvičiteľka Denisa Őszi, majsterka sveta a majsterka Európy 2013 v naturálnej kulturistike a fitness je tu pre dámy, ktoré milujú pohyb. Tým, ktorí ešte nevedia správne cvičiť, ukáže základy. V rámci duševnej harmónie, psychohygieny, ale aj osvojenia si vlastností ako sebarealizácia, sebahodnota, radosť zo života, pozitívne myslenie, či duševné príčiny ochorení, vysporiadanie sa s prekážkami, je pripravená profesionálna prednáška Koučing pre ženy so Zuzanou Kopáčikovou-Štefanskou, PhD., akreditovanou koučkou pre ženy. Klientky môžu samozrejme využívať bezplatný vstup do wellness centra s bazénmi a saunovým svetom a možnosťou dokúpenia masáží a procedúr. Areál kúpeľov ponúka návštevníkom príjemné spestrenie voľného času v tichom prostredí lužných lesov a riek. Dopriať si môžu jogging, golf, tenis, nordic walking a iné. Na večernú zábavu je k dispozícii koktejlový bar s ponukou miešaných nápojov, s bowlingom a biliardom. Cena pobytu je len 159 Eur na osobu a navyše každého účastníka čaká milé prekvapenie.“

Dodal, že medzi generálnych partnerov špeciálnych pobytov Body Reform patrí spoločnosť MEDIFIT CARE s nenáročnými a inovatívnymi prístrojmi na cvičenie Oto Chili a revolučnými pomôckami na cvičenie Flabelos. Spoločnosť EUJUICERS zasa zabezpečuje dodávku odšťavovačov na prípravu čerstvých ovocných a zeleninových štiav vhodných pred cvičením.

„Odborníci v Body Reform sú počas víkendových pobytov účastníkom pripravení pomôcť aj individuálne formou konzultácií na témy jedálnička pre rodiny s deťmi, diétneho programu, fyzického pohybu, psychickej očisty a civilizačných ochorení ako obezita, diabetes, vysoký krvný tlak. Kvalitu života človeka ovplyvňujú aj také faktory ako dedičnosť, ochorenia, životné šťastie a stabilita, zamilovanosť, biorytmus spánku, odolnosť organizmu a predĺženie života správnou výživou, regenerácia a zmena prostredia, harmonogram dňa a telesná práca. Na druhej strane negatívne môže pôsobiť extrémne nadmerné cvičenie, nadmerná konzumácia vitamínov, výrazná psychická záťaž, emočné napätie, vrodené vady organizmu, či potreba neustálej zmeny svojho tela,“ uzavrel I. Gallo.

Viac informácií je na www.update.sk
Viac informácií pre záujemcov o pobyt na: rezervacia@bodyreform.sk

Pobyt Body Reform vo Wellness Patince prináša zdravú stravu, cvičenia a relax
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM