Nina Táborská Krimi

Po tragickej nehode autobusu je v nemocnici stále desať ľudí

Pri piatkovej nehode prišiel o život 52-ročný šofér autobusu, ďalších 30 utrpelo zranenia. Stále zostáva niekoľko nezodpovedaných otázok.

Ilustračný obrázok k článku Po tragickej nehode autobusu je v nemocnici stále desať ľudí
Zdroj: TASR

Ďalšia tragédia na slovenských cestách. Pri nehode, ktorá sa stala v piatok 5.9. na ceste zo Svätého Jura do Bratislavy utrpelo vážne zranenia až 30 ľudí – 21 žien a deväť mužov, pričom šofér podľahol zraneniam už na mieste nešťastia.

V nemocnici stále zostáva desať ľudí, u ktorých prevládajú zranenia rúk s trvalými následkami a zlomeniny tváre. Osem z nich už má za sebou operácie, ako informovala hovorkyňa nemocnice Petra Stano Maťašovská, jedna žena sa nachádza v kritickom stave.

„Všetci sú stabilizovaní, mimo ohrozenia života, okrem 75-ročnej ženy s vážnymi devastačnými poraneniami rúk. Jej stav sa zhoršil, možno ho označiť za kritický,“ povedala Stano Maťašovská.

Prípad je už v rukách polície. „V predmetnej veci sa v súčasnosti vykonáva vyšetrovanie, a tak za akých okolností k nehode prišlo, príčiny nehody, to ukáže až samotný záver vyšetrovania,“ povedala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM