Webnoviny - Krimi

Po streľbe v Devínskej najmenej jeden mŕtvy

V bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves sa dnes dopoludnia strieľalo, po streľbe záchranári potvrdili jedného mŕtveho a sedem zranených. "Máme potvrdený jeden exitus," povedala pre agentúru SITA hovorkyňa Operačného strediska Záchr

Ilustračné foto SITA, AP BRATISLAVA 30. augusta (WEBNOVINY) – Podľa informácií Čas.sk má incident už dve obete, jednou z nich by mal byť samotný útočník.

Siedmich zranených rozviezli záchranári do nemocníc na Mickiewiczovej, Kramároch, Antolskej a do Ružinova. Ide o strelné poranenia končatín a hrudníka, v jednom prípade išlo o prestrelené rameno. Podľa hovorkyne Hasičského a záchranného zboru SR Silvie Jančovičovej, hasiči ošetrili v spolupráci so záchranármi jedno zranené dieťa. S matkou ho previezli na bratislavské Kramáre.

Miestny úrad varoval ľudí prostredníctvom miestneho rozhlasu, aby sa radšej nepohybovali pri oknách a nechodili do blízkosti ulíc Jána Smreka, Pavla Horova a Štefana Králika. „Mali sme overenú informáciu z polície, tak sme varovali ľudí,“ uviedol pre agentúru SITA starosta Devínskej Novej Vsi Vladimír Mráz.

Ako informovala hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru Silvia Jančovičová, hasičov vyzvali prostredníctvom linky 112 na zdravotnícku výpomoc. Podľa miestnych obyvateľov streľba trvala dlhší čas pod balkónmi, pravdepodobne na ulici Jána Smreka. Na mieste sú už hliadky polície.

Dopravný podnik Bratislava odklonil pre požiadavky mestskej polície linky č. 20, 21 a 22 autobusovej mestskej hromadnej dopravy z bezpečnostných dôvodov.

SITA

Žijete v Devínskej Novej Vsi? Máte fotografie alebo video z miesta činu? Pošlite nám ho na tipy@webnoviny.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM