Krimi

Po nechutných útokoch žiada polícia verejnosť o pomoc. Páchateľ napáda ženy na ulici výkalmi

Bratislavská polícia v súvislosti s medializovanými prípadmi pravdepodobného myzofila vypracovala identikity podozrivého muža, pričom kvôli jeho vypátraniu sa obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc. Informovala o tom bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Ilustračný obrázok k článku Po nechutných útokoch žiada polícia verejnosť o pomoc. Páchateľ napáda ženy na ulici výkalmi
Zdroj: Dnes24.sk

„V rámci dôkladnej analýzy na políciu nahlásených oznámení od poškodených osôb sa v súčasnosti dá s najväčšou pravdepodobnosťou predpokladať, že dosiaľ neznámy podozrivý je muž vo veku 25 až 35 rokov, približne 180 centimetrov vysoký. Mal by mať nakrátko ostrihané vlasy tmavej farby a jemné strnisko. Zvyčajne má na sebe športové oblečenie tmavej farby, na hlave šiltovku alebo čiapku, pričom v niektorých prípadoch používa okuliare,“ uviedla Kurucová.

Strážcovia zákona žiadajú poškodené ženy, aby bezodkladne, ihneď po čine, informovali políciu na bezplatnom čísle 158, čo zvýši možnosť následného vypátrania muža a objasnenia skutku.

Polícia sa taktiež obracia aj na prípadných svedkov, aby akékoľvek relevantné informácie, ktorými disponujú, poskytovali príslušníkom Policajného zboru na bezplatnom čísle 158 alebo tak urobili osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

„O spoluprácu žiadame aj vodičov taxislužieb, či ich zákazník nezodpovedal uvedenému popisu alebo spĺňal kritérium poznávacieho znaku – silný zápach po výkaloch,“ skonštatovala Kurucová.

Polícia všeobecne odporúča ženám pohybujúcim sa osamote zvýšiť obozretnosť.

Prečítajte si tiež: Otrasný nález v Rači: Telo len 15-ročného mladíka ležalo pod oknami bytovky

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM