Rôzne

Po Bratislave sa môžete po novom prevážať v luxusných taxíkoch

Hoci sa proti Uberu v posledných mesiacoch vášnivo protestovalo, taxi službou to neotriaslo. Navyše, spustila luxusnú novinku.

Ilustračný obrázok k článku Po Bratislave sa môžete po novom prevážať v luxusných taxíkoch
4
Galéria
Zdroj: pixabay.com

Potrebujete počas jazdy taxíkom viacej pohodlia a priestoru? Alebo chcete zapôsobiť na vašu partnerku na prvom rande? Spoločnosť Uber v týchto dňoch rozšírila portfólio svojich služieb a po novom si môžete objednať vodičov na luxusných fárach. Informoval o tom portál Aktuality.sk.

Vyberte si z luxusných vozidiel

„V Bratislave je po službách Uber obrovský dopyt. Dostávame mnoho správ o tom, že obyvatelia Bratislavy by tiež chceli mať možnosť objednať si aj luxusnejší odvoz. Vždy sa snažíme prispôsobovať naše služby tomu, čo ľudia chcú a poskytnúť im viac možností výberu,” povedal generálny riaditeľ Uber pre Slovensko a Českú republiku Tomáš Peťovský.

Zákazníci sa môžu odviezť v modeloch ako Škoda Superb, Volkswagen Passat, Range Rover, Tesla Model S, Volvo XC90, Mercedes-Benz E, BMW X6 alebo Audi A8.

Mierne vyššia cena

Novou službou Uber Select budú jazdiť len šoféri s najvyšším hodnotením. Celý princíp objednávania a platenia zostal rovnaký ako pri bežnej taxi službe. Rozdiel je ale vo vyššej kvalite jazdy a, samozrejme, aj v mierne vyššej cene.

So službou Uber Select je základné jazdné stanovené vo výške 1,20 eur, kilometer 0,45 eur a minúta 0,10 eur. Minimálne jazdné je na úrovni 3 eur.

Uber spustil novú službu aj napriek protestom, ktoré v posledných týždňoch a mesiacoch organizuje skupina taxikárov pod hlavičkou Stop Uber na Slovensku. Tí bojujú za zákaz používania a podnikania spoločnosti Uber v našej krajine. Majú za to, že spoločnosť nerešpektuje zákon a vodiči jazdia bez akéhokoľvek povolenia.

Ilustračný obrázok

Taxíky pred Hlavnou stanicou
4
Galéria
Foto: Tomáš Stupavský / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM