Nina Táborská Kultúra

Petržalskí ochotníci sa predvedú v centre Bratislavy. A4 uvedie ich Potraviny Pokrok

Už v stredu môžete zistiť, akými témami žije neprofesionálna divadelná tvorba v hlavnom meste. Ochotníci z bratislavskej Petržalky predstavia svoju komédiu v budove YMCA vďaka programu A4 – nultého priestoru.

Ilustračný obrázok k článku Petržalskí ochotníci sa predvedú v centre Bratislavy. A4 uvedie ich Potraviny Pokrok
Zdroj: TASR

V stredu 3. decembra o 20:00 si na Karpatskej ulici môžete vychutnať najnovší titul ochotníckeho Divadla Atrapa. Na programe bude komédia Potraviny Pokrok, piata celovečerná inscenácia divadla.

Informoval o tom riaditeľ súboru a režisér komédie Jakub Lazarčík.

Podľa neho má hranie v A4 pre nich veľký význam. "Predstavíme sa v centre Bratislavy, v obľúbenom kultúrnom centre. Veríme, že nám to prinesie nových fanúšikov a tiež aj inú odozvu”.

Dej komédie sa odohráva v prachom zapadnutých potravinách, ktoré kúpi podnikateľ z mesta. S novým vedením prichádzajú zmeny, no nič nie je také, ako sa na prvý pohľad zdá… „Miestami je príbeh pritiahnutý za vlasy,“ uviedol Lazačík.

​Divadlo atrapa predstavuje ochotnícky divadelný súbor z Bratislavy, ktorý ponúka verejné i súkromné predstavenia. V súčasnosti má 9 členov vo veku od 18 do 49 rokov. Hlavným pôsobiskom je DK Lúky v Petržalke. Herci aj tentokrát ukážu vlastnú autorskú hru.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM