Rôzne Správy

Petržalská plaváreň pripravila pre prázdninujúce deti skvelý bonus

Plaváreň sa stala obľúbeným miestom všetkých, ktorí radi trávia voľný čas aktívne. Počas jarných prázdnin prichystala pre deti zaujímavú akciu.

Ilustračný obrázok k článku Petržalská plaváreň pripravila pre prázdninujúce deti skvelý bonus
8
Galéria
Zdroj: Petržalská plaváreň FB

Petržalská plaváreň sa stala obľúbeným miestom nielen pre deti a ich rodičov. Okrem plávania a čľapkania sa v troch bazénoch môžete využiť sauny, tobogán a tiež služby bufetu, ktorý je v prevádzke od decembra.

Prázdninové prekvapenie

Všetky deti, ktoré nepatria k sedmospáčom a chcú si zaplávať už dopoludnia, si môžu prázdniny na petržalskej plavárni užiť zadarmo. Mestská časť totiž prišla so zaujímavým bonusom pre malých. „Zvýšený záujem o plaváreň očakávame počas jarných prázdnin, kedy prvých 100 detí bude mať vstup na 90 minút zadarmo každý deň od pondelka do piatka“, informoval starosta Vladimír Bajan. Skvelú ponuku môžete využiť teda ešte počas troch prázdninových pracovných dní.

Zábudliví návštevníci

Po športovom výkone alebo relaxácii v bazénoch by ste si mali dôkladne skontrolovať, či máte zbalené všetko, čo ste so sebou na plaváreň priniesli. Počas polročnej prevádzky plavárne jej personál nazhromaždil už päť plných vriec rôznych vecí, ku ktorým sa zatiaľ nikto neprihlásil. „Najčastejšie sú to plavky a uteráky, ale našli sme aj hodnotné pánske hodinky či zimné topánky. Dokonca si niekto pred budovou zabudol funkčný bicykel,“ uviedla manažérka plavárne Edita Širillová.

Ak ste práve zistili, že niečo zo spomínaných vriec by mohlo byť vaše, prihláste sa pri pokladni plavárne. Inak veci poputujú na charitu.

Petržalská plaváreň
8
Galéria
Zdroj: Petržalská plaváreň FB
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM