KAW Rôzne

Petržalská plaváreň prichádza s novinkami. Menia sa otváracie hodiny, pribudnú masáže

Po dlhšej prestávke počas letnej sezóny je plaváreň opäť plná ľudí. Návštevníkom koncom roka vyšla v ústrety zmenou otváracích hodín aj novými službami.

Ilustračný obrázok k článku Petržalská plaváreň prichádza s novinkami. Menia sa otváracie hodiny, pribudnú masáže
8
Galéria
Zdroj: Facebook

Petržalská plaváreň využila letnú sezónu na rôzne vylepšenia, čistenie bazénov a menšie opravy. Počas jesenného obdobia je už plne k dispozícii športujúcim (nielen) Petržalčanom.

Novinky na plavárni

Plaváreň s prechodom na zimný čas upravila otváracie hodiny počas víkendov a sviatkov. „Teraz už je otvorená od 9:00 – 21:00 hod. Od decembra sa začínajú predávať aj permanentky na rok 2018 a zároveň je možné predĺžiť si platnosť aktuálnych permanentiek v pokladni na plavárni, doplnením si kreditu v minimálnej hodnote 20 eur,“ povedala Bratislava24.sk manažérka plavárne Edita Širillová.

Na plavárni sa opäť môžete stretnúť so zaujímavými akciami. V októbri, v rámci prebiehajúceho 10. ročníka Petržalského seniorfestu, súťažili seniori v plávaní. Začiatkom novembra sa na plavárni uskutočnila Dámska jazda v spolupráci s Beauty salónom Ivany Christovej. „Počas akcie si dámy vyskúšali nové trendy v líčení, naučili sa, ako sa správne starať o svoju pleť, absolvovali kurz sebalíčenia a dozvedeli sa veľa užitočných rád. Vzhľadom na prejavený záujem určite plánujeme zopakovať si spomínanú aktivitu,“ dodáva Edita Širillová.

Plaváreň sa aj v týchto dňoch pripravuje na ďalšiu zaujímavú akciu. Už onedlho, v sobotu 2. decembra, bude hostiť účastníkov Petržalského zimného akvatlonu.

A to nie je všetko! Ďalšou, práve pripravovanou, novinkou je spustenie poskytovania masáži v priestoroch saunového sveta. Spomínanú žiadanú a očakávanú službu by mala plaváreň odštartovať v priebehu roku 2018.

Petržalská plaváreň
8
Galéria
Zdroj: Petržalská plaváreň FB
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM