Šport

Petržalská plaváreň mení otváracie hodiny. Návštevníkov čakajú aj ďalšie novinky

Počas víkendov, v sobotu a v nedeľu, sa menia otváracie hodiny. Ak si dáte v bufete niečo pod zub, budete môcť pobudnúť na plavárni dlhšie.

Ilustračný obrázok k článku Petržalská plaváreň mení otváracie hodiny. Návštevníkov čakajú aj ďalšie novinky
12
Galéria
Zdroj: Bratislava - Petržalka

Petržalská plaváreň sa stala obľúbeným športovým stánkom obyvateľov a návštevníkov najväčšieho slovenského sídliska. Počas jarných prázdnin, 4. januára, ju navštívil rekordný počet ľudí – až 815. Neznamenalo to ale, že by sa návštevníci v bazénoch tlačili, maximálna okamžitá návštevnosť bola 143 ľudí, takže sa každý cítil komfortne.

Zaplávate si dlhšie

Petržalská plaváreň neustále mapuje potreby návštevníkov a zbiera od nich podnety. Z toho vyplývajú aj aktuálne novinky. Počas víkendov, v sobotu a v nedeľu, sa menia otváracie hodiny. Bude otvorené dlhšie – až do 22:00 hod. Preto sa plaváreň bude otvárať o niečo neskôr – o 10:00 hod.

Ďalšou novinkou je, že lacnejšia prevádzka bude už od 19:00 hod. a nie ako doteraz od 19:30 hod.

O 30 minút sa predlžuje vstup do sauny. Relaxovať budete môcť dlhšie. Namiesto doterajších 150 minút až 180 minút, pričom zákazník zaplatí len o euro viac (11 eur).

Nedávno na plavárni otvorili aj bufet so zdravými dobrotami. „Kto si tu niečo dá, automaticky sa mu predĺži vstup o 20 minút bez akéhokoľvek doplatku,“ uvádza mestská časť Bratislava – Petržalka.

Plaváreň Petržalka
12
Galéria
Zdroj: Bratislava - Petržalka
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM