Rôzne Správy

Petržalka sa zmení na filmovú kulisu. Zahraničných filmárov zaujalo okolie Techonopolu

Policajný zbor SR, Mestská polícia aj súkromná bezpečnostná služba budú dohliadať na hladký priebeh filmovačky v okolí Romanovej a Rovniakovej ulice.

Ilustračný obrázok k článku Petržalka sa zmení na filmovú kulisu. Zahraničných filmárov zaujalo okolie Techonopolu
2
Galéria
Zdroj: pixabay

Petržalka sa už zajtra, v utorok 25. apríla, skoro ráno zmení na filmovú kulisu. Tím zahraničných filmárov si v priestore medzi Technopolom a Domom kultúry Zrkadlový háj rozloží techniku potrebnú na nakrúcanie už o 6:00 hod. ráno.

Náhradné parkovanie

Od rána 6:00 hod. až do 14:00 hod. sa bude natáčať najmä na terase na Rovniankovej ulici 2 – 6 sekvencia zahraničného filmu. Filmári budú potrebovať vnútrobloky na Rovniakovej ulici a budú sa presúvať najmä po Romanovej ulici.

Obvyvatelia spomínanej zóny sa nemusia obávať. Je pre nich pripravené náhradné parkovanie na verejnej časti parkoviska TECHNOPOLU. „Zahraničným fimárom bude asistovať Policajný zbor SR, Mestská polícia a súkromná bezpečnostná služba,“ informovala mestská časť na svojej internetovej stránke.

Filmovačky v Bratislave si z času na čas vyžiadajú aj zmeny v doprave, naposledy sa tak stalo pred približne mesiacom, keď kvôli filmovačke bola výluka električiek na Zlatých pieskoch.

Filmári Petržalka
2
Galéria
Zdroj: pixabay
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM