Samospráva

Peter Puškár z PaS: Prestaňme ignorovať komunálne voľby

KOMENTÁR - Ľudia sa zvyknú sťažovať. Na systém, na politikov a málokedy urobia sami niečo preto, aby to zmenili. Je každého povinnosťou a právom zároveň, aby sa obyvatelia miest a obcí viac zaujímali o veci verejné, aj na úrovni regiónu.

Ilustračný obrázok k článku Peter Puškár z PaS: Prestaňme ignorovať komunálne voľby
Zdroj: Webnoviny.sk

Preštudovať si program, spoznávať miestnych kandidátov, zažiť prácu i úsilie konkrétnych ľudí. Netreba sa spoliehať len na mediálny obraz jednotlivých kandidátov či strán, osobné stretnutia a rozhovory s nimi vám o nich povedia oveľa viac ako leták v schránke či článok v novinách.

Čo je dôležité, netreba sa vyhýbať hlasovaniu. Každý volič by mal využiť svoje právo a argument „veď aj tak nič nezmením“, nie je správny. Svoj postoj treba vyjadriť a o to viac, ak je človek nespokojný. Navyše, aj na regionálnej úrovni existuje korupcia a machinácie. Aj na regionálnej úrovni úrovni sa prijímajú rozhodnutia, ktoré ovplyvňujú náš život. Región, mesto, obec je to miesto, kde žijeme a verejné dianie sa nás tu týka najbezprostred­nejšie.

Neignorujme voľby a stretnime sa všetci 15. novembra vo volebných miestnostiach pri uplatňovaní nášho práva.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy. Jeho názory sa nemôžu spájať so stanoviskami a postavením siete portálov Global 24.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM