Maros Palesch Krimi

Pátra sa po zlodejovi

Policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri stotožnení osôb na fotografiách, nakoľko sú podozrivé zo spáchania prečinu krádeže.

Tohto skutku sa mali dopustiť v súčasnosti neznáme osoby mužského pohlavia dňa 13.02.2012 v čase od 20.00 h do 14.02.2012 času 02.20 h v Bratislave v podchode na Suchom mýte. V uvedenom čase mali obe podozrivé osoby poškodiť uzamykací mechanizmus na dverách jednej z predajní nachádzajúcej sa v uvedenom podchode.

Odtiaľ spoza pultu odcudzili v súčasnosti nezistený počet kusov cigariet, nezistený počet kusov žrebov, nezistený počet kusov cestovných lístkov MHD a nezistený počet dobíjacích kupónov. Poškodenej spoločnosti tak vznikla škoda vo výške viac ako 5.000,–€.

Na základe tejto skutočnosti bol zabezpečený kamerový záznam, pričom na tomto sú zaznamenané dve osoby mužského pohlavia oblečené v čiernom oblečení a s kapucňami na hlavách. Podozrivé osoby neskôr vychádzajú z priestorov eskalátoru držiac v rukách čierne igelitové vrecia s obsahom odcudzených vecí.

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť ku stotožneniu neznámych osôb mužského pohlavia na fotografiách, nám môžete oznámiť na bezplatné číslo polície 158, alebo na tel. č. 09610 31817, príp. osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Zdroj + foto: KR PZ Bratislava, František Peczár

zlodej
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM