Nikola Richterová Rôzne

Päť najčítanejších článkov týždňa: Zakázaná káva, zakázané hradby a úmyselná búračka s bitkou

Bratislava rozprávala tento týždeň hneď o niekoľkých zaujímavých témach. Medzi tie najdiskutovanejšie sa dostali najmä zrušené obľúbené projekty v Starom Meste, bitka vodičov luxusných áut, či možné vyriešenie večnej otázky o katastrofálnom stave niektorých známych podchodov.

Ilustračný obrázok k článku Päť najčítanejších článkov týždňa: Zakázaná káva, zakázané hradby a úmyselná búračka s bitkou
Zdroj: Dnes24.sk

Kávu do ruky priamo na ulici si momentálne nekúpite. Miznú s novým vedením z ulíc Starého Mesta moderné projekty?

Zdá sa, že Šafko nie je jediné, ktorého osud je momentálne otázny. Ak ste patrili k milovníkom kávy, ktorú ste si pohodlne a hlavne rýchlo kúpili v uliciach Starého Mesta cestou do alebo z práce, určite vám neuniklo, že vaše obľúbené pojazdné kaviarničky nestoja na svojich miestach. Kde je problém?

Prečítajte si celý článok tu: Kávu do ruky priamo na ulici si momentálne nekúpite. Miznú s novým vedením z ulíc Starého Mesta moderné projekty?

Ďalší projekt dostal červenú. Aký osud čaká bratislavské mestské hradby?

Bratislavský okrášlovací spolok minulý rok sprístupnil mestské hradby verejnosti. Zadarmo poskytol predajcom svoje stánky a organizoval rôzne podujatia. Možno si pamätáte úspešný Oktoberfest na hradbách. Teraz ale prišiel príkaz, že stánky treba odpratať a osud hradieb ostáva otázny.

Prečítajte si celý článok tu: Ďalší projekt dostal červenú. Aký osud čaká bratislavské mestské hradby? Mesto nariadilo vypratať stánky

Vodiči luxusných áut si to vybavili priamo na križovatke: Ich hádka sa skončila bitkou a úmyselnou búračkou

Veľkú odozvu mala tento týždeň informácia, ako sa na jednej z bratislavských križovatiek pobili vodiči drahých áut. Vodič BMW skončil u lekára, ale ešte predtým vrátil útok vodičovi Bentley Continental. Viackrát ho svojim autom nabúral.

Prečítajte si celý článok tu: Vodiči luxusných áut si to vybavili priamo na križovatke: Ich hádka sa skončila bitkou a úmyselnou búračkou

„Nakupovali“ ste už bez peňazí? Dobré veci nenájdete len v značkových obchodoch a za draho

Bratislavu zaujala aj informácia o organizovaní ďalšej Zóny bez peňazí. Akcia, ktorá nielenže vráti život veciam vami už nechcenými, ale odniesť si tu ľudia mohli aj niečo nové bez vytiahnutia peňaženky z vrecka. Pozor, zóna nie je odpadkový kôš! .

Prečítajte si celý článok tu: ""Nakupovali" ste už bez peňazí? Dobré veci nenájdete len v značkových obchodoch a za draho":http://bratislava.dnes24.sk/…enazi-198635

Ako zveľadiť bratislavské podchody? Jediná možnosť, prenajať priestory súkromníkovi

Minulý týždeň sme sa detailne pozreli na niektoré verejné priestranstvá v našom hlavnom meste. Konkrétne sme si vzali na paškál bratislavské podchody. A načo sme prišli? Miesta, ktoré má na starosti mesto, sú v katastrofálnom stave a naopak tie, ktoré spravuje súkromník, vo výbornom.

Prečítajte si celý článok tu: Ako zveľadiť bratislavské podchody? Jediná možnosť, prenajať priestory súkromníkovi

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM