Rôzne

Pani Naam vám naservíruje čerstvé kobylky priamo z Thajska

Niektorým chutia ako pečené zemiačiky, iným ako bravčové oškvarky. Ste zvedaví, ako by thajské kobylky chutili vám?

Ilustračný obrázok k článku Pani Naam vám naservíruje čerstvé kobylky priamo z Thajska
6
Galéria
Zdroj: Naam Thai Food

Od dnešného dňa až do pondelka máte jedinečnú príležitosť ochutnať čerstvé thajské kobylky. Naservírujú vám ich v bratislavskom Fresh Markete u pani Naam.

Proteínová bomba

Naam Thai Food je reštaurácia, vďaka ktorej máte možnosť zažiť pravú chuť Thajska priamo na Slovensku. Nájdete tu široký výber originálnych thajských jedál a milý personál.

Pani Naam začiatkom júla odcestovala do ďalekého Thajska, aby svojich verných zákazníkov potešila novými receptami a chuťami. A stalo sa. Spolu s ňou „pricestovali“ aj čerstvé thajské kobylky.

Vyprážané kobylky sú v Thajsku veľmi obľúbenou delikatesou, ktoré chuťovo pripomínajú veľmi krehké pečené zemiačiky, niekomu však môžu chutiť aj ako bravčové oškvarky. Kobylky s vysokým obsahom bielkovín sú súčasťou bežnej stravy obyvateľov Thajska. Vyprážané ich podávajú nielen turistom, ale veľmi radi ich konzumujú aj sami Thajčania, a to buď s lepkavou alebo jasmínovou ryžou. Podávajú sa tiež ako pochutiny k thajskému pivu.

Ak sa vám už zbiehajú slinky, neváhajte a šup do Fresh Marketu! Kobylky budú v ponuke len do pondelka alebo kým sa nevypredajú.

Reštauráciu Naam Thai Food nájdete vo Fresh Markete. Otvorená je od pondelka do piatka, od 9:00 – 19:00 hod.

Čerstvé kobylky priamo z Thajska
6
Galéria
Zdroj: Naam Thai Food
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM