Kultúra

Oslávte začiatok letnej sezóny na Slnečných jazerách vo veľkom štýle

Senecké leto priláka každoročne na Slnečné jazerá tisícky návštevníkov. Aj tento rok sa môžete tešiť na parádnu atmosféru a výborné kapely.

Ilustračný obrázok k článku Oslávte začiatok letnej sezóny na Slnečných jazerách vo veľkom štýle
4
Galéria

Slnečné a mimoriadne teplé dni lákajú čoraz viac ľudí k vode. V Bratislave sa už môžete okúpať na Zlatých Pieskoch. Na veľkolepé otvorenie letnej turistickej sezóny sa pripravujú aj Slnečné jazerá v Senci. Tradičné spoločensko-kultúrne podujatie sa uskutoční v sobotu 17. júna na južnej strane jazier.

Senecké leto otvára letnú sezónu na jazerách už od roku 1990. Postupne sa z neho stalo obľúbené podujatie, na ktorom sa vždy v júni stretnú tisíce návštevníkov nielen z Bratislavského regiónu, ale z celého Slovenska.

Zahrajú vám Desmod i Chinaski

Ako každý rok sa môžete tešiť na skvelé kapely, ktoré sa postarajú o navodenie správnej letnej atmosféry. Svoje najväčšie hity zahrajú populárne skupiny ako Desmod, Vidiek alebo Chinaski. Zaspieva aj Zuzana Smatanová či Martin Harich. Zabavia sa aj deti, pre ktoré budú na pódiu v tvare lode pripravené rôzne divadielka aj mini diskotéka.

Nebude chýbať ani tradičný ohňostroj, na ktorý sa mnohí celý večer tešia. Novinkou tohtoročného Seneckého leta budú ekologické vratné poháre. Návštevníci si ich môžu kúpiť za 2 eurá, ktoré pri vrátení pohára dostanú späť.

Program Seneckého leta štartuje v sobotu 17. júna na pravé poludnie. Vstupenky si môžete zakúpiť v predpredaji za 5 eur alebo na mieste za 10 eur. Deti do 6 rokov majú vstup zdarma.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM