Rôzne

Oslávte posledný deň v roku behom cez bratislavské mosty

Natiahnite na seba termobielizeň, čiapky, rukavice, šály a príďte si zabehať na Silvestra. Registrovať sa môžete ešte dnes.

Ilustračný obrázok k článku Oslávte posledný deň v roku behom cez bratislavské mosty
13
Galéria
Zdroj: TASR

Ak patríte k nadšencom, ktorí si ani Silvester nevedia predstaviť bez športovania, príďte osláviť posledný deň v tomto roku tradičným Silvestrovským behom cez bratislavské mosty.

Cez všetky mosty

Tento rok sa koná už 28. ročník obľúbeného bežeckého podujatia pre všetkých, ktorí radi športujú, chcú si otestovať kondičku a urobiť niečo pre svoje zdravie.

Trasa vedie cez všetky prístupné bratislavské mosty. Štart je o 10:00 hod. pred Ekonomickou univerzitou v Petržalke, následne sa prechádza cez Prístavný most, Most Apollo, Starý most, Most SNP a Most Lafranconi s cieľom pod mostom pri Botanickej záhrade. Pretekári budú behať po lávkach pre peších.

Ako sa prihlásiť

Behu sa môže zúčastniť každý, muži, ženy, deti bez rozdielu veku. Prihlásiť sa môžete elektronicky do 27. decembra TU alebo osobne v deň podujatia v čase od 8:30 do 9:30 hod. na mieste štartu.

Ak sa prihlásite cez internet, štartovný poplatok je vo výške 8 eur, pretekári do 18 rokov, nad 62 rokov a ZŤP zaplatia 6 eur. Poplatok je potrebné uhradiť internetbankingom na IBAN SK16 0900 000­0 0050 2738 6­137 BIC: GIBASKBX. Nezabudnite uviesť vaše meno do správy pre prijímateľa. V deň podujatia zaplatíte štartovné 10 eur. Ak patríte do kategórií: do 18 rokov, nad 62 rokov alebo ZŤP, zaplatíte na mieste 8 eur.

Na štarte pri preberaní štartového čísla vhodí každý účastník lístok so svojím číslom do osudia. V cieli potom prebehne losovanie o rôzne vecné ceny. Navyše všetci účastníci behu dostanú na pamiatku pamätnú medailu.

Ilustračný obrázok

Silvestrovský beh 2015
13
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM