Nina Táborská Rôzne

Osemdesiat prevádzok na dvoch podlažiach. Čo všetko prinesie nový Fresh Market?

Nový Fresh Market by sa mal Bratislavčanom predstaviť ešte túto zimu, presný dátum ešte nie je zverejnený. Sídliť bude v úplne novej budove, ktorá sa nachádza hneď za starým Fresh Marketom. Ten sa počas svojho fungovania tešil veľkému záujmu.

Ilustračný obrázok k článku Osemdesiat prevádzok na dvoch podlažiach. Čo všetko prinesie nový Fresh Market?
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk

Fresh Market na svojej stránke informuje, že momentálne sa v novej budove dokončujú stavebné práce a zariaďuje sa interiér. Všetko by však malo byť hotové ešte túto jeseň. V najbližších dňoch by rovnako mali byť uverejnené konkrétne mená všetkých prevádzok, ktoré budú sídliť v novej budove. Dokopy ich bude až 80 na dvoch podlažiach. Podľa našich informácií sa z predošlej prevádzky zachová 90 percent nájomníkov a pribudnú aj celkom nové mená.

Fresh Market už teraz sľubuje „ako halušky tak aj sushi, indické jedlo, vietnamské jedlo, raw food, vegetariánske či makrobiotické jedlá, čerstvé šťavy, kávu, víno aj pivo“. Na poschodí vás poteší viac ako 25 gastro prevádzok. „Na prízemie sme sústredili predaj poctivých potravín vo viac ako 50-tich prevádzkach a trhových stoloch. K dispozícii bude aj detský kútik a niekoľko nepotravinových prevádzok,“ informuje Fresh Market. Presný zoznam by mal byť uverejnený už v týchto dňoch.

Starý Fresh Market je od 1. júla 2015 zatvorený. Dôvodom je výstavba nového klientského centra ESO (Efektívna, Spoľahlivá a Otvorená verejná správa), ktoré bude združovať viaceré úrady, napríklad dopravný inšpektorát Petržalka, či oddelenie dokladov.

„Fresh Market je unikátnym projektom pre všetkých, ktorí chcú žiť zdravým životným štýlom.“ Nový market prinesie viac parkovacích miest a nové, väčšie, modernejšie priestory.

Zdravá strava, nákupy na trhu, podpora lokálnych výrobcov, domáce výrobky,… Tieto témy zaujímajú Bratislavčanov čoraz viac. Svedčia o tom plné trhoviská, záujem o Trh-Piac-Markt v Starej tržnici každú sobotu a obľube sa tešia aj Farmárske trhy, ktoré putujú Bratislavou.

Pozrite si tiež: Život v Starej tržnici!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM