Aktualizované Prokop Slováček Rôzne

OPÝTALI SME SA: Ako si správne vybrať rodinný hotel na predĺžený víkend

Rodinné predĺžené víkendy, často aj namiesto dovoleniek v lete, sa stali trendom posledných rokov. Ako si na jeseň vybrať ten správny rodinný hotel?

Ilustračný obrázok k článku OPÝTALI SME SA: Ako si správne vybrať rodinný hotel na predĺžený víkend
Zdroj: TASR

Hoci obdobie dovoleniek je dávno za nami, možno plánujete ešte aj v tomto období krátky oddych počas predĺženého víkendu. Ako sa zorientovať v bohatej ponuke?

Niekoľko tipov podľa ktorých by sme si mali vyberať nám prezradila obchodná riaditeľka Wellness Hotela Patince, Ľubica Riedelová

1. Choďte za teplom

Wellness, bazénový svet, saunový svet. Vonku teploty klesajú, vo vnútri by ste sa preto mali zahriať. Relaxačné a pokojové vnútorné bazény s teplotou nad 30 stupňov pre vás a ideálne detský bazén s tobogánom, v ktorom sa vaše ratolesti môžu vyšantiť do sýtosti. Ak toto hotel ponúka, stojí jeho ponuka za zváženie.

2. Hľadajte zábavu

Detský kútik s hračkami je po hodinách v bazéne vítanou zmenou. Deti ocenia aj rôzne tematické akcie a pobyty. Teraz si napríklad môžete vyberať z množstva halloweenskych pobytov, ktoré zabavia deti ale aj vás. Pri výbere hotela si všímajte aj takéto ponuky.

3. Nakŕmte svojich najbližších

Deti sú najväčší hladoši na svete. Ideálne v takom prípade je, ak váš hotel ponúka aspoň jedno jedlo denne formou bufetových stolov. Deti si môžu naložiť koľko chcú a to, na čo majú samé chuť. Pri klasickom menu potešia detské polovičné porcie. A ak si donesiete vlastnú špeciálnu stravu, personál hotela by nemal mať problém vám kedykoľvek jedlo ohriať.

4. Vychutnajte si dobrý spánok

Keď spia pokojne vaše ratolesti, spíte pokojne i vy. Detské postieľky by mali byť v každom rodinne zameranom hoteli samozrejmosťou. Ak ste väčšia rodina a deti už zvládnu ostať cez noc samé, poteší aj samostatná izba.

5. Zrelaxujte sa

Dovolenka má byť oddychom pre deti, ale aj pre rodičov. Hydromasáže, vírivky, vodné jaskyne, bahenný kúpeľ, alebo blahodárne účinky sauny. Neváhajte, nájdite si hotel s čo najbohatšou ponukou a využite ju. Oddýchnite si, stonásobne sa vám to vráti.

OPÝTALI SME SA: Ako si správne vybrať rodinný hotel na predĺžený víkend
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM