Nina Táborská Krimi

Opitý a bez vodičáku! Mladý Bratislavčan skončil so svojím autom prevrátený na boku

Policajti vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody, ku ktorej došlo dnes v čase krátko po 15.15 h v Bratislave na diaľnici D1 (6,9 km) za Prístavným mostom v smere do Trnavy.

Ilustračný obrázok k článku Opitý a bez vodičáku! Mladý Bratislavčan skončil so svojím autom prevrátený na boku
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk

Podľa doterajších informácií 35 – ročný vodič, ktorý sedel za volantom Peugeot Partner pri prejazde uvedeným úsekom z doposiaľ presne nezistených príčin narazil do oiného automobilu zn. Opel Insignia s nemeckým evidenčným číslom, následkom čoho Peugeot Partner opakovane narazilo do zvodidiel a ostalo prevrátené na pravom boku. Osobné motorové vozidlo Opel Insignia po náraze zostalo otočené v protismere.

Uvedenou dopravnou nehodou k zraneniu osôb nedošlo. Vykonaná dychová skúška s výsledkom 1,98 mg/l, opakovane 2,00 mg/l potvrdila prítomnosť alkoholu u vodiča osobného motorového vozidla zn. Peugeot Partner.

Policajti následne zistili, že vodič okrem jazdy pod vplyvom alkoholu má aj odobratý vodičský preukaz.

Pri dopravnej nehode vznikla škoda na zvodidlách, na osobnom motorovom vozidle Peugeot Partner vo výške cca tisíc eur a na osobnom motorovom vozidle Opel Insignia škoda vo výške 5-tisíc. Presné príčiny ako aj okolnosti nehody sú v súčasnosti predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Nehoda za Prístavým mostom
2
Galéria
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM