Tomáš Stupavský Rôzne

Opäť tu máme predĺžený víkend. Zistili sme za vás, ako budú počas zajtrajšieho sviatku otvorené obchody a nákupné centrá v Bratislave

Pred necelým týždňom sme si užívali predĺžený víkend vďaka Sviatku práce a už nás čaká ďalšie voľno. To však neplatí pre zamestnancov obchodov a nákupných centier. Zajtra budú takmer všetky reťazce a „obchoďáky“ otvorené podľa bežných otváracích hodín, až na niekoľko výnimiek.

Ilustračný obrázok k článku Opäť tu máme predĺžený víkend. Zistili sme za vás, ako budú počas zajtrajšieho sviatku otvorené obchody a nákupné centrá v Bratislave
Zdroj: TASR

8. máj oslavujeme Deň víťazstva nad fašizmom a pre väčšinu ľudí to predovšetkým znamená, že nemusia ísť do práce. Mnoho pracujúcich si tak môže po týždni opäť užiť predĺžený víkend.

Na Slovensku platí, že počas niektorých sviatkov sú obchody a nákupné centrá zatvorené, to však neplatí pre sviatok, ktorý pripadá na 8. máj. Väčšina obchodných prevádzok bude počas Dňa víťazstva nad fašizmom otvorených ako iné bežné dni, ale nájdu sa aj výnimky. Dávajte si preto pozor, aby ste neprišli pred predajňu a zistili, že je zatvorené.

Obchodné reťazce

Lidl, Kaufland, Hypernova, Tesco, Carrefour, Metro, budú mať 8. mája otvorené podľa bežných otváracích hodín.

Billa: Deň víťazstva nad fašizmom, 8.5. – Bratislava – Karadžičova 8:00 – 18:00, Bratislava – Alžbetka 8:00 – 19:00, ostatné obchody Billa otvorené podľa bežných otváracích hodín.

Terno: Deň víťazstva nad fašizmom, 8.5. – Terno Apollo na Mlynských Nivách 7:00 – 15:00, ostatné obchody Terno otvorené podľa bežných otváracích hodín.

Moja Samoška: Deň víťazstva nad fašizmom, 8.5. – Moja Samoška Westend na Lamačskej ceste zatvorená, ostatné obchody Moja Samoška otvorené podľa bežných otváracích hodín.

Nákupné centrá

Avion Shopping Park, Aupark, Polus City Center, Bory Mall, Eurovea, Central Bratislava, Shopping Palace, budú mať 8. mája otvorené podľa bežných otváracích hodín.

Ak sa chystáte zajtra na nákupy za hranice, napríklad do Rakúska, tak tam sa zmien otváracích hodín obchodov obávať nemusíte, naši západní susedia totiž žiadny sviatok 8. mája nemajú.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM