Správy

Trolejbusy pri Horskom parku budú premávať bez zmien

Od utorka 28. februára bude z dôvodu rekonštrukcie v obratisku Búdková obmedzený prejazd cez obratisko pre autobusy a zamedzený prejazd cez obratisko pre trolejbusy.

Ilustračný obrázok k článku Trolejbusy pri Horskom parku budú premávať bez zmien
6
Galéria
Zdroj: TASR

Dopravný podnik Bratislava informuje cestujúcu verejnosť, že od 28. februára prebieha rekonštrukcia trafostanice v obratisku Búdková. Z uvedeného dôvodu bude obmedzený prejazd cez obratisko pre autobusy a zamedzený prejazd cez obratisko pre trolejbusy.

Táto rekonštrukcia sa však žiadnym spôsobom nedotkne cestujúcej verejnosti a teda neovplyvní trasy liniek č. 41, 64, 147 a 203. Linky budú jazdiť po svojich trasách a obslúžia všetky zastávky podľa štandardného grafikonu. Trvanie dočasnej zmeny je predpokladané na 5 – 7 dní.

Posilové spoje

V súvislosti s nedávnym začiatkom letného semestra na Ekonomickej univerzite spustil dopravný podnik posilovú linku č. 184 z Horského parku (Hroboňova) k univerzite. Autobusy z linky č. 184 vykonávajú aj posilové spoje na linke č. X31 s trasou Trnavské mýto – Račianske mýto – Zochova – Lafranconi – Cintorín Slávičie údolie a späť.

Zároveň sa od 13. februára obnovili vo vybraných časoch aj posilové spoje na linke č. 87, ktorá zabezpečuje spojenie medzi internátmi vo Vlčom hrdle a Prístave a Ekonomickou univerzitou.

Ilustračný obrázok

Nové trolejbusy v Bratislave
6
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM