Rôzne

Od soboty bude autobus MHD premávať až na Kamzík

Autobusová linka č. 144 bude odchádzať z konečnej zastávky linky č. 203 na Kolibe. Odvezie vás však len počas voľných dní.

Ilustračný obrázok k článku Od soboty bude autobus MHD premávať až na Kamzík
Zdroj: imhd.sk

Radi sa chodíte prechádzať na Kamzík? A ešte radšej v zimnom období, keď sú okolité stromy a lúky pokryté bielou perinou? Ak sa najbližšie rozhodnete ísť na výlet na Kamzík, auto môžete pokojne nechať doma. Až hore pod televízny vysielač sa pohodlne odveziete autobusom.

Vzhľadom na priaznivé snehové podmienky a vyššiu návštevnosť Koliby, zavádza Dopravný podnik Bratislava od najbližšieho víkendu novú posilovú linku. Od soboty 27. januára bude k rekreačnej oblasti Kamzík počas voľných dní skúšobne premávať autobusová linka č. 144.

Každých 30 minút

Autobus bude premávať od konečnej zastávky trolejbusovej linky č. 203 na Kolibe ku križovatke k televíznemu vysielaču na Kamzíku. Informuje o tom portál imhd.sk.

Odchody linky č. 144 z Koliby na Kamzík budú v intervale 30 minút od 9:00 do 17:00 hod. (odchody vždy o celej hodine a v 30. minúte). Trolejbusy linky č. 203, ktorá začína na Búdkovej ulici v Starom Meste, odchádzajú z Hodžovho námestia vždy v 15. a 45. minúte.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM