Nina Táborská Kultúra

Očakávané koncerty v Bratislave: Tieto zahraničné hviezdy k nám zavítajú ešte tento rok

Šesť koncertov, na ktorých môžete byť i vy! Rok 2015 priniesol a ešte prinesie do Bratislavy niekoľko speváckych hviezd svetového formátu. Bratislava24.sk vám predstavila prvý prehľad najzaujímavejších z nich od januára do mája. Viete ale, kto sem zavíta už v júni a neskôr?

Ilustračný obrázok k článku Očakávané koncerty v Bratislave: Tieto zahraničné hviezdy k nám zavítajú ešte tento rok
Zdroj: TASR

3. júna, LARA FABIAN

Na exkluzívnom jedinom koncerte pod holým nebom v Aegon aréne sa už budúci mesiac predstaví Lara Fabian, ktorá počas svojej dlhej hudobnej kariéry predala celosvetovo milióny nahrávok a spolupracovala s hviezdami ako Celine Dion, Sheryl Crowe, Robbie Williams či Alanis Morissette.

AEGON aréna, Bratislava / 20.00 hod.

9. júna, LIMP BIZKIT

Známa americká skupina zavíta do Bratislavy v prvej polovici júna. Publiku sa predstavi v bratislavskej AEGON aréne na svojom prvom sólovom koncerte u nás. Jedna z najslávnejších kapiel funguje už od roku 1994 a na konte má také hity ako napríklad Nookie, Break Stuff, Re-Arranged, My Generation, Rollin’ alebo Take a Look Around.

AEGON aréna, Bratislava / 20.00 hod.

10. jún, FAITH NO MORE

Ich hudba prežila päť amerických prezidentov, svetové vojny, ekonomické krízy, revolučné hnutia a v neposlednom rade aj nepokoj v dušiach samotných členov. Po 22 rokoch sa do Bratislavy vracia kultová kapela Faith No More. Ich vystúpenie v amfiteátri na Búdkovej ceste v Bratislave v roku 1993 bola takmer revolučná udalosť v životoch celej jednej generácie. Terza sa opäť predstavia bratislavskému publiku.

AEGON aréna, Bratislava / 19.00 hod.

2. august, HIM

Fínska rocková hudobná skupina HIM, pôvodne His Infernal Majesty („Jeho pekelné veličenstvo“) vznikla v Helsinkách v roku 1991. Hudobný štýl HIM je fanúšikmi a Ville Valom (spevák, textár) označovaný ako Love Metal. V MMC sa predstavia začiatkom augusta.

MMC, Karpatská 2 / 19.00 hod.

19. august, TOM JONES na hrade

Hity ako Sexbomb, Delilah, She´s a Lady netreba nikomu predstavovať. V lete sa v rámci Vivien Exclusive Night na exkluzívnom koncerte pod holým nebom na Západnej terase Bratislavského hradu predstaví populárny Tom Jones.

Bratislavský hrad / 20.00 hod.

19. december, SUZI QUATRO

Prvá dáma svetového rocku Suzi Quatro pred odchodom do dôchodku vystúpi v rámci svojho posledného turné aj v Bratislave. S fanúšikmi chce tak osláviť 50. rokov jej muzikantskej kariéry. Priekopníčka ženského rocku nahrala za svoju kariéru 16 hitov a predala viac ako 45 miliónov hudobných nahrávok. Na konte má 14 štúdiových albumov.

AEGON aréna, Bratislava / 20.00 hod.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM