Tlačové správy

Obyvatelia Slnečníc spoločne oslávili Deň detí

V rýchlo rastúcej novej mestskej štvrti Slnečnice na konci Petržalky smerom na Rusovce to v sobotu žilo detským smiechom. Po návšteve Mikuláša sa tamojší obyvatelia rozhodli potešiť svoje deti znovu. Tentoraz aktívnou oslavou Dňa detí s podporou developéra.

Ilustračný obrázok k článku Obyvatelia Slnečníc spoločne oslávili Deň detí
Zdroj: PR

Slnečné počasie cez víkend prilákalo vyše stovku detí s rodičmi na verejné priestranstvo nachádzajúce sa medzi obytnými a rodinnými domami v časti projektu zvanej zóna Viladomy. Deti si mohli nechať pomaľovať tvár či zašportovať si na multifunkčnom ihrisku. Za pomoci animátorov si na ňom vyskúšali rôzne pohybové aktivity zamerané na obratnosť či zručnosť.

„Prežili sme pekný deň so susedmi a potešili decká. Dobré na tom je, že sme si Deň detí spravili priamo tam, kde bývame. Žijú tu stovky ľudí a využili sme príležitosť sa lepšie spoznať a porozprávať sa o živote. Poobede sme sa vybrali bicyklovať na hrádzu, ktorá je na skok,“ povedal Ján, bývajúci v Slnečniciach s manželkou a 2-ročným synčekom.

Tekutiny a energiu v horúčave dopĺňali účastníci akcie limonádami a ovocím. Zlatým klincom programu bolo vystúpenie divadelného súboru. Herci prezlečení za zvieracie postavičky si veselými pesničkami a zábavnými dialógmi vyslúžili potlesk od malých divákov.

„Sme radi, že môžeme prispieť k dobrej susedskej atmosfére podporou pre rodinné aktivity akou je aj oslava Dňa detí. Početná účasť a úsmevy na detských tvárach dokazujú, že sa nám okrem počasia vydaril aj program,“ povedala Saša Poliaková, marketingová manažérka spoločnosti Cresco Group, developera projektu.

Viladomy sú časť Slnečníc, ktorú tvoria bytové a rodinné domy. Obýva ju už takmer 400 domácností, čo predstavuje približne 1 000 ľudí. Vo výstavbe sú ďalšie bytové domy, ktoré zónu Viladomy rozšíria o 426 bytov. Súčasne rastie aj druhá časť projektu Slnečnice, zóna Mesto. Na južnom okraji Panónskej cesty vyrastajú prvé dva bytové domy, každý s 348 bytmi. Súčasťou zóny Mesto bude aj menšie nákupné centrum a rozsiahly zelený park.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Obyvatelia Slnečníc spoločne oslávili Deň detí
7
Galéria
Zdroj: PR
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM