Jakub Haršany Rôzne

OBRAZOM: V Medickej záhrade sa oslavoval Deň rodiny

V Bratislave dnes vyvrcholil ôsmy ročník celoslovenského podujatia Deň rodiny, ktorého cieľom je oslavovať rodinu ako takú. Pozrite sa, ako to tam vyzeralo.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: V Medickej záhrade sa oslavoval Deň rodiny
Zdroj: TASR

Počas tohto roka sa rodinné podujatie Deň rodiny konalo na viac ako 50 miestach po celom Slovensku a zúčastnilo sa na nich niekoľko tisícok detí aj dospelých. Organizátorom projektu je Fórum kresťanských inštitúcií.

Projekty mesta na podporu rodín

Bratislavská akcia sa uskutočnila v Medickej záhrade pod záštitou slovenského predsedníctva v Rade EÚ a primátora Bratislavy Iva Nesrovnala. Podtitulom bratislavského Dňa rodiny bolo “Rodina mestu, mesto rodine”.

V rámci podujatia chcelo hlavné mesto a jeho mestské časti dať predovšetkým do pozornosti projekty, ktoré robia pre rodinu. Predstavili sa tu viaceré organizácie, ktorých hlavnou úlohou je pomoc rodinám.

Hudba, zábava aj diskusie

Počas popoludnia bol v priestoroch Medickej záhrady pripravený pestrý kultúrno-zábavný program. Vystúpil spevák známy zo súťaže Superstar Peter Bažík, detský folklórny súbor Klnka, kúzelník Ivan, hudobná skupina S.I.L.A. či bábkové divadlo.

Na svoje si prišli aj deti. Vyblázniť sa mohli na skákacom hrade a prichystané boli pre aj rôzne športové aktivity či maľovanie na tvár. Zaujímavým sprievodným programom boli aj diskusie či poradenstvá pre rodiny, v rámci ktorých ste si mohli napríklad vypočuť príbehy manželov s 50-ročným manželstvom.

Čítajte aj: OBRAZOM: Bratislavčania sa rozlúčili s letom na Dobrom trhu

Deň rodiny v  Bratislave 2016
7
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM