Nina Táborská Rôzne

OBRAZOM: Takto vyzerá jesenná prechádzka Sadom Janka Kráľa

Príjemná nedeľná prechádzka Sadom Janka Kráľa vám hneď pripomenie, aké ročné obdobie máme vonku. Opadané lístie, gaštany, jesenný vánok – jednoducho príjemná atmosféra.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Takto vyzerá jesenná prechádzka Sadom Janka Kráľa
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk

Kratšie dni a dlhšie noci, jesenný vánok, gaštany, burčiak, bohatý kultúrny program, ale aj záplava vysokoškolákov v hlavnom meste. To všetko sú znaky, ktoré každému z nás pripomenú, že jeseň je v Bratislave v plnom prúde.

Začínajú sa napĺňať bratislavské kaviarne, miznú terasy z námestí. Reštaurácie zaplavili polievky z dýň, krémy z červenej repy, jablkové či orechové dezerty.

O tom, že jeseň je v plnom prúde svedčia aj kultúrne akcie a nechýbajú ani tie, ktoré sú zamerané predovšetkým na tých najmenších. Neodmysliteľnou súčasťou tohto ročného obdobia je výroba a púšťanie šarkanov. Jedného ste si mohli vyrobiť aj tento víkend na Kuchajde.

Ak si chcete spríjemniť víkend, dnes máte počasie ako stvorené na jesennú prechádzku, napríklad aj Sadom Janka Kráľa. Aká atmosféra tam vládne, si môžete pozrieť na fotografiách v galérii.

Prečítajte si tiež: S jeseňou sa výrazne naplnil kalendár podujatí: V tejto bratislavskej ponuke si nájde každý to svoje

Jeseň v Sade Janka Kráľa
17
Galéria
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM