Samospráva

OBRAZOM: Prostredie medzi terasovými domami v Petržalke sa môže zlepšiť

Až do konca januára môžete hlasovať o tom, ktoré projekty bude mesto realizovať z Občianskeho rozpočtu 2017. Šancu dostali aj terasové domy v Petržalke.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Prostredie medzi terasovými domami v Petržalke sa môže zlepšiť
11
Galéria

Do konca januára môžete hlasovať o využití 50-tisíc eur z Občianskeho rozpočtu pre projekty v štyroch oblastiach – oblasti životného prostredia, dopravy, kultúry a športu i sociálnych vecí. Z každej kategórie bude zrealizovaný jeden projekt, ktorý získa najviac hlasov.

Terasové domy

V kategórii Životné prostredie je medzi projektami aj „zlepšenie prostredia medzi terasovými domami v bratislavskej Petržalke“, ktoré sú roky v katastrofálnom stave a nie sú na ne hrdí ani samotní Petržalčania.

Schodiská vedúce na terasy, ako aj dlažba, sú na mnohých miestach rozbité, obchodné priestory prázdne a k starostlivosti o túto nepodarenú šeď sa len výnimočne niekto prihlási.

Za projekty môžete hlasovať prostredníctvom webovej stránky hlavného mesta alebo osobne na bratislavskom magistráte. V hlasovaní musíte vybrať po jednom projekte z každej oblasti, každý hlasujúci tak udelí štyri hlasy. Po vyhodnotení výsledkov hlasovania, ktoré sa skončí 31. januára, začne magistrát s prípravou realizácie víťazných projektov.

Petržalské terasové domy
11
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM