Rôzne Správy

OBRAZOM: Pozrite si nádherné modely z Exkluzívnej prehliadky bálovej sezóny 2017

Chystáte sa v najbližších mesiacoch na ples? Možno vás inšpiruje exkluzívna módna prehliadka v rámci úspešných Bratislavských módnych dní.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Pozrite si nádherné modely z Exkluzívnej prehliadky bálovej sezóny 2017
12
Galéria
Zdroj: TASR

Poznáte Bratislavské módne dni? Úspešná prehliadka najnovších trendov zo sveta módy sa v Bratislave koná štyrikrát do roka. Na jar, v lete, jeseni aj v zime sa v hlavnom meste prezentujú módne svetové značky a tiež tvorba domácich i zahraničných módnych dizajnérov.

Brána do plesovej sezóny

Včera večer v bratislavskom hoteli Doubletree by Hilton predviedli modelky nádherné plesové šaty z dielne známych módnych návrhárov. Na prehliadke nechýbali modely od Jany Pištejovej, Jany Jurčenko, Veroniky Hložníkovej, Zuzana Hakovej, Michaela Kováčika, Ivany Marmare, Idy Sandor, IVANA ROSOVA fashion group či od Katie Q.

Exkluzívna prehliadka večerných šiat je vstupom do nadchádzajúcej plesovej sezóny. „Hlavnou myšlienkou tohto projektu je podpora mladých módnych tvorcov, no tiež etablovaných módnych návrhárov, či poskytnutie možnosti prezentovať svoje kolekcie spolu so zahraničnými módnymi návrhármi na jednej scéne,“ uvádzajú organizátori Bratislavských módnych dní.

Exkluzívna prehliadka bálovej sezóny 2017
12
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM