Tomáš Stupavský Rôzne

OBRAZOM: Polámané stromy, ohnuté značky a bilbórdy. Toto v Bratislave po sebe zanechala veterná víchrica

Včera večer sa našim hlavným mestom prehnala silná búrka, ktorá ohýbala a lámala stromy, zničila niekoľko reklamných pútačov alebo poškodila dopravné značenie. Boli sme sa pozrieť v uliciach Bratislavy, ako to vyzerá deň po víchrici.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Polámané stromy, ohnuté značky a bilbórdy. Toto v Bratislave po sebe zanechala veterná víchrica
Foto: Tomáš Stupavský / Zdroj: Dnes24.sk

Bratislavskí hasiči mali včera skutočne rušnú noc. Zasahovať museli najmenej na 40 miestach. Požiarnici museli odstraňovať prevažne popadané stromy, ktoré blokovali cesty.

Ako informoval hasičský zbor, hasiči museli zasahovať napríklad na uliciach Bajkalská, Rožňavská, Bojnická, Račianska, Sklenárova, Leškova, Devínska cesta, Ružinovská, Záhradnícka, Magnetová, Paulovičova.

Dnes ráno sme sa boli prejsť po niektorých zo spomínaných ulíc a na vlastné oči sa pozrieť, čo všetko búrka sprevádzaná silným vetrom a dažďom napáchala. Väčšinou sme ponachádzali popadané a zlámané konáre, ktoré už boli nahromadené na jednu kopu.

V obrazovej galérií uvidíte, ako to v súčasnosti vyzerá napríklad na uliciach Bajkalská, Leškova, Tomášikova, Záhradnícka.

Prečítajte si tiež: Popadané stromy, poškodené strechy aj problémy s dopravou. Pre silný vietor zasahovali bratislavskí hasiči až 50-krát

Popadané stromy po veternej víchrici
10
Galéria
Foto: Tomáš Stupavský / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM