Nina Táborská Rôzne

OBRAZOM: Podjazd pod Hodžovym námestím sa konečne dočká obnovy

Obyvatelia mesta sú za posledný mesiac svedkami viacerých obnov a rekonštrukcií verejných priestorov. Čo všetko ešte Bratislavčanov čaká?

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Podjazd pod Hodžovym námestím sa konečne dočká obnovy
Zdroj: Ivo Nesrovnal Facebook

Magistrát dáva do poriadku verejné priestory. Dnes sa mesto pustilo do opráv podjazdu pod Hodžovym námestím. „Podjazd čistíme, vyspravíme betónové trhliny a natrieme ho ochranným náterom. Do podjazdu tiež namontujeme reflexné prvky na cestu,“ informuje primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal.

Obyvatelia mesta sú za posledný mesiac svedkami viacerých obnov a rekonštrukcií verejných priestorov. Mesto sa pripravuje na predsedníctvo Slovenska v Rade Európskej únie. Bratislavu a najmä jej obyvateľov tak čaká náročné obdobie. Do júla 2016 chce vedenie mesta totiž opraviť až 37 kilometrov ciest, opraviť viaceré verejné priestory a chodníky či upraviť priechody pre chodcov a rozšíriť mestské cyklotrasy.

Revitalizácia po 43 rokoch čaká dokonca aj Most SNP, osvetlí sa desať priechodov pre chodcov, obnoví sa aj centrum mesta. Do opráv komunikácií mesto investuje približne 11,5 miliónov eur. Financie na plánované opravy mesto vyčlenilo v rozpočte na rok 2016 a zároveň získalo dotáciu od vlády SR.

Čítajte viac tu: Veľké zmeny v Bratislave? Prvýkrát po 43 rokoch prejde Most SNP rozsiahlymi opravami

Oprava podjazdu pod Hodžovym námestím
5
Galéria
Zdroj: Ivo Nesrovnal Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM