Nina Táborská Rôzne

OBRAZOM: Nová farmárska tržnica privítala prvých zákazníkov

V okolí budovy stále prebiehajú dokončovacie stavebné práce, niektoré prevádzky sú ešte zatvorené. Fresh Market sľubuje veľkú vlnu otvorení na začiatok marca.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Nová farmárska tržnica privítala prvých zákazníkov
Zdroj: Dnes24.sk

Pri budove nového klientskeho centra v bratislavskom Novom Meste otvorili sľubované obchody, kaviarne a reštaurácie. Farmárska tržnica sa predstavila v nových, väčších a modernejších priestoroch. Vo Fresh Markete sa nachádza 80 prevádzok na dvoch podlažiach, medzi nimi aj viaceré pôvodné.

Na poschodí nájdete detský kútik a vyše 25 gastro prevádzok, z ktorých bude tieto dni otvorených 17. Na prízemí je sústredený najmä predaj potravín v obchodoch aj na trhových stoloch, z celkového počtu 50 je aktuálne k dispozícii 30 obchodných prevádzok. Farmárska tržnica sľubuje veľkú vlnu otvorení na začiatok marca. Vtedy plánuje otvoriť aj očakávaný reťazec Yeme.

Ponuku Fresh Marketu bude dopĺňať aj niekoľko nepotravinových prevádzok – trafika, kvetinárstvo, čapovaná drogéria, chovateľské potreby či kopírovacia služba.

Podrobný zoznam všetkých prevádzok nájdete TU.

V okolí budovy stále prebiehajú dokončovacie stavebné práce, prístupné sú zatiaľ len parkovacie miesta v podzemnej garáži. Z pôvodných 150 miest sa tu zvýšila kapacita parkovacích plôch na 303, na vonkajšom parkovisku ich po ukončení prác pribudne takmer 600. Slúžiť budú aj plánovanej administratívnej budove.

Starý Fresh Market zatvorili v júli 2015. Dôvodom bola výstavba nového klientskeho centra ESO (Efektívna, Spoľahlivá a Otvorená verejná správa), ktoré združuje viaceré úrady na jednom mieste. Otvorenie nového Fresh Marketu bolo naplánované na jeseň 2015, neskôr sa termín posunul na december, ďalším termínom bol koniec januára. Napokon sa jeho brány otvorili až dnes. Ako vyzerá, zistíte na fotografiách.

Čítajte tiež: OBRAZOM: Moderné Klientske centrum štátnej správy uľahčí Bratislavčanom ži­vot

Nový Fresh Market
19
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM