Nina Táborská Rôzne

OBRAZOM: Najväčší cestovný veľtrh je lákadlom pre ľudí

Radi cestujete a spoznávate nové krajiny a kultúry? Na veľtrhu cestovného ruchu ITF Slovakiatour vám ponúka prehľad turisticky atraktívnych a zaujímavých lokalít celkovo až 50 cestovných kancelárií, ale aj zastúpenia jednotlivých krajín, regiónov, miest a obcí.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Najväčší cestovný veľtrh je lákadlom pre ľudí
Zdroj: TASR

Návštevníci si až do nedele na veľtrhu cestovného ruchu ITF Slovakiatour v bratislavskej Inchebe môžu zabezpečiť nielen svoju letnú dovolenku. Dostanú tu tiež komplexný turistický servis na cestovanie počas celého roka.

V pripravených stánkoch vám poradia, kde sa najlepšie ubytovať, najesť, aké regionálne špeciality ochutnať a ktoré pamiatky by ste počas vášho pobytu v zahraničí rozhodne nemali vynechať.

Zaujímavý program v rámci veľtrhu si pre vás pripravili aj v Bratislava Tourist Board. Tento rok vsadili na bohatú históriu a ponímanie Bratislavy ako mesta zábavy a oddychu s kvalitnými kaviarenskými a reštauračnými službami. Do nedele tak môžete navštíviť prešporskú kaviareň, kde okrem voňavej kávy a rôznych dobrôt nebude chýbať ani dobová hudba či ukážka korunovácie Marie Terézie.

Fotografie z ITF Slovakiatour nájdete vo fotogalérii.

Viac informácií sa dozviete tu: Bratislava otvorila dnes dočasnú prešporskú kaviareň. S ochutnávkou vín aj ukážkou korunovácie Marie Terézie

Cestovateľský veľtrh
15
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM