Rôzne

OBRAZOM: Modranské kino sa môže pochváliť vynovenou kinosálou

Kino Mier v Modre je opäť otvorené. Po rekonštrukcii čaká na návštevníkov vynovená kinosála s moderným a pohodlným sedením. Veď posúďte sami!

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Modranské kino sa môže pochváliť vynovenou kinosálou
9
Galéria
Zdroj: Kino Mier Modra

Modranské Kino Mier bolo pre návštevníkom počas celého februára zatvorené. Dôvodom bola veľká rekonštrukcia kinosály. Práce trvali štyri týždne a vynovené kino slávnostne otvorili v piatok 2. marca.

Nové pohodlnejšie sedadlá

Diváci sa môžu tešiť predovšetkým na nové pohodlné sedenie. Staré, viac ako 25-ročné, sedadlá vymenili za moderné celočalúnené sedadlá, na ktorých sa výborne sedí a zároveň sú veľkosťou a svojím charakterom vhodné do modranského kina.

Okrem toho sa zmenilo aj stupňovanie hľadiska, vymenili núdzové osvetlenie schodov a aj celú podlahu. Rekonštrukciou sa znížila kapacita sály na 213 miest. Pre invalidov je vyhradených päť miest a v horných radoch je k dispozícii aj päť dvojsedadiel.

Rekonštrukciu kinosály realizovala česká firma HOKO. Modernizáciu Kina Mier podporil Audiovizuálny fond sumou 29 000 eur a projekt spolufinancovalo aj mesto Modra vo výške 60 000 eur.

Nová kinosála v Kine Mier v Modre
9
Galéria
Zdroj: Kino Mier Modra
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM