Rôzne

OBRAZOM: Jarná pohoda na Kamzíku a Železnej studienke

Príjemné víkendové počasie zlákalo do prírody zástupy Bratislavčanov. Boli ste sa aj vy prejsť na Kolibe či Železnej studienke?

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Jarná pohoda na Kamzíku a Železnej studienke
15
Galéria

Ak sa Bratislavčanov opýtate, kde je ich najobľúbenejšie miesto na relax v prírode, určite väčšina bez váhania odpovie, že najradšej oddychujú na Kolibe či na Železnej studienke. A niet sa čomu čudovať. Spomínaná časť Malých Karpát ponúka nádherné výhľady, množstvo chodníkov a cestičiek aj skvelé podmienky pre šport.

Chodníčky a výhľady

Aj počas uplynulého víkendu bolo čo obdivovať. Prebúdzajúca sa príroda dáva práve v tomto čase svojimi farbami, zvukmi a vôňami na známosť, že je pripravená poskytnúť nám to najlepšie, čo vie – priestor na doplnenie síl, relaxáciu v tichu či miesto na dobíjanie si bateriek pri behu popod stromy.

Či sa už vyberiete z Kamzíka dole asfaltkou na Železnú studničku, alebo sa necháte zlákať niektorým z lesných chodníčkov, nikde vám neunikne pestrá paleta odtieňov, v ktorých momentálne dominuje zelená farba. Sýtozelené puky na vrcholkoch stromov môžete obdivovať zblízka aj počas jazdy lanovkou.

Tým, ktorí neobľubujú stúpanie do kopca, odporúčame pohodovú prechádzku na Americké námestie, kde je už dlhšie k dispozícii rozhľadňa. Stačí vybehnúť niekoľko schodov a Bratislavu máte ako na dlani!

Kamzík a Železná studienka
15
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM